Crima dublă. Fratele paramedicului ucis acuză: „Tatăl lui cu siguranță, vă spun 100%, că a știut tot! Tatăl lui nu era șocat la stradă”

Last Updated on ianuarie 17, 2023 Fratele paramedicului ucis la Bran îl acuză pe tatăl criminalului că a știut tot ce s-a întâmplat și a încercat să-l ajute.

Cristi a mărturisit că tatăl vărului, care ar fi vinovat de crima sângeroasă, ar fi știut totul, mai ales pentru că principalul suspect nu ieșea din casă noaptea fără să știe bărbatul și nici nu ar fi obișnuit să o facă.

Crima dublă. Fratele paramedicului ucis acuză: „Tatăl lui cu siguranță, vă spun 100%, că a știut tot! Tatăl lui nu era șocat la stradă” 1

Tatăl lui, eu când am intrat în curte, m-am uitat direct spre casa lor și nevăzându-i la gard acolo, cum era toată lumea strânsă, am fost într-un fel sigur că ei și am spus și Poliției. (…) Nu era genul, adică nu a plecat niciodată, probabil a fost pentru prima oară.

Eu cred totuși, chiar dacă nu au fost împreună, tatăl lui cu siguranță, vă spun 100%, că a știut tot! (…) Tatăl lui, primul lucru, nu era șocat la stradă. (…) A spus că fiul lui e plecat de la ora 5 dimineața la serviciu”, a mărturisit Cristi, fratele paramedicului ucis, pentru Acces Direct, potrivit spynews.ro.

Polițiștii au reușit să intre în casa principalului suspect de crimă după opt ore, asta pentru că tatăl nu a fost de acord ca oamenii legii să pătrundă în locuință fără un mandat în acest sens, fapt ce i-a dat de gândit lui Cristi.

Într-un final, l-au luat pe tatăl lui la secție, la declarații. Tatăl lui nu a dat acordul Poliției să intre în locuință fără mandat, ce putea să ascundă? (…) Până a fost găsit în podul casei a stat și s-a uitat pe geam la noi. Au văzut mai mulți martori perdeaua mișcându-se”, a adăugat fratele lui Nicu.

Adrian Radu, prim-procuror Parchetul de pe lânga Tribunalul Brașov, citat de Stirile Pro Tv: „Era înarmat cu un cuțit și amenința că își ia viața, s-a și zgariat în aceste împrejurări la gât, probabil cu acea lamă de cuțit”.

Bărbatul a fost audiat și a recunoscut că i-a înjunghiat pe Nicu și Alexandra. A negat însă că una dintre armele crimei ar fi fost toporul, așa cum arată rănile victimelor. Cei doi soți au fost găsiți fără suflare, în dormitorul lor, de o cumnată.

Previous Story

Spitalul de Copii Brașov, mesaj pentru colega lor ucisă cu sălbăticie în timp ce dormea: „Nu vom uita dăruirea ta în îngrijirea copiilor”

Next Story

Tatăl criminalului din Bran: „Băiatul meu nu era agresiv. A fost internat și i s-a spus că nu e într-o situație gravă, că nu poate să-i dea tratament”