Primele nume la Festivalul Massif Poiana Brașov 2023: Dimitri Vegas, Nicky Romero, B.U.G. Mafia, Inna, Delia și alții

Last Updated on ianuarie 20, 2023 Organizatorii Festivalului Massif din Poiana Brașov au anunțat astăi primele nume care vor cocnerta. Unul dintre cei mai doriți DJ din line-up-ul de festival, DIMITRI VEGAS, vine pe scena principală a primei ediții a festivalului Massif, care va avea loc în perioada 3-5 martie în Poiana Brașov.

În premieră pentru scena unui festival din România este faptul că în deschiderea show-ului său va mixa soția lui, MATTN, aflată și ea în TOP 100 DJ Mag.
Primele nume la Festivalul Massif Poiana Brașov 2023: Dimitri Vegas, Nicky Romero, B.U.G. Mafia, Inna, Delia și alții 1

Organizatorii anunță primul val de artiști care vor urca pe scenele celui mai nou concept de divertisment de la munte și vor transforma Poiana Brașov în cea mai căutată destinație montană de către tinerii din Europa, anunță Biz Brasov.

Pe scenele Massif, cel mai așteptat festival de iarnă din Centrul și Estul Europei în 2023, vor urca și Quintino, Nicky Romero, Kadebostany, B.U.G. Mafia, Inna, Delia, Grasu XXL, Dirty Nano, Pascal Junior, Killa Fonic și mulți alții.

Cele mai cunoscute nume din muzica românească – Inna, Delia, Grasu XXL şi Killa Fonic, alături de artişti consacraţi din dubstep, grime, trap, hip-hop, trip-hop, rock şi dance, vor ajunge în luna martie în Poiana Braşov pentru prima experienţă Massif: Rava, Oscar, HVNDS, Pascal Junior, Hollygood Gang, David Ciente, Shaun Warner, Bad & Boujee, Dirty Nano, DJ Sauce, Alex Super Beats, Pici, Carmen Chindriş şi Taraful Rutenilor, anunță Adevarul.

Lupii lui Calancea, unul dintre cele mai apreciate proiecte muzicale ale momentului din Republica Moldova, combină pasajele clasice de folclor cu ritmuri de drum’n’bass într-un sunet nou cunoscut sub denumirea de folclor urban. Lupii lui Calancea vor avea un show special împreună cu Surorile Osoianu.

Previous Story

Brașov. Un cioban și 20 de oi au murit după ce au fost spulberați de un tren. Un bărbat a fost lovit de alt tren

Next Story

ISU Brasov, mesaj de adio în memoria plt. adj. Nicolae Pepene și a soției sale Alexandra, ambii uciși în casa lor din Bran