ISU Brasov, mesaj de adio în memoria plt. adj. Nicolae Pepene și a soției sale Alexandra, ambii uciși în casa lor din Bran

Last Updated on ianuarie 20, 2023 Pompierii de la ISU Brașov au transmis un mesaj de adio pentru tinerii uciși cu bestialitate în Bran, anunță mytex.ro.

ISU Brasov: „Astăzi și-au luat rămas bun de la noi colegul nostru plt.adj. Nicolae Pepene și soția lui, Alexandra Ioana.
Din păcate au plecat mult prea devreme dintre noi, lăsând în urmă un gol imens și o nemărginită durere în familie, printre prieteni, în familia ISU Brasov, respectiv a Spitalului de Copii Brasov.

ISU Brasov, mesaj de adio în memoria plt. adj. Nicolae Pepene și a soției sale Alexandra, ambii uciși în casa lor din Bran 1

Plt.adj. Nicolae Pepene a fost mereu un camarad de nădejde, mereu pregătit pentru a veni în sprijinul celor care aveau nevoie de el.
Zeci, poate sute de vieți salvate de Nicu si Alexandra, inimi pe care le-au făcut din nou să bată.

Și-a indeplint misiunile cu onoare și demnitate în cei peste 15 ani de intervenție, o bună perioadă de timp desfășurând activitatea și in cadrul SMURD .
A participat la sute de misiuni pentru salvarea vieții semenilor unde a dat dovadă de implicare și profesionalism.

Nicu, pompierii nu mor niciodată! Vei rămâne mereu în inimile noastre! 🇷🇴
Dumnezeu să te așeze în rândul celor drepți !
Suntem alături de familia greu încercată.
Montaj video: Visit Brasov Romania

Soții uciși cu sânge rece la Bran au fost conduși astăzi pe ultimul drum. Apropiații lor i-au plâns pe tineri și le-au transmis ultimele gânduri, înainte să se despartă pentru totdeauna de ei, anunță Kanal D.

Alexandra și Nicu au fost conduși pe ultimul drum, în cursul zilei de vineri, de la ora 12:00. Cei doi au fost înmormântați în satul Șimon din județul Brașov.

Previous Story

Primele nume la Festivalul Massif Poiana Brașov 2023: Dimitri Vegas, Nicky Romero, B.U.G. Mafia, Inna, Delia și alții

Next Story

Brașov. Trei tineri arestați după ce au tâlhărit un trecător în zona Maternității și i-au furat 1.200 de lei