Brașov. Un cioban și 20 de oi au murit după ce au fost spulberați de un tren. Un bărbat a fost lovit de alt tren

Last Updated on ianuarie 20, 2023 Două trenuri au lovit astăzi persoane și oi în județul Brașov. Un tren Inter-regio a lovit, vineri după-amiază, o turmă de oi şi pe ciobanul care le păzea, bărbatul şi 20 dintre animale murind pe loc. Accidentul a avut loc în judeţul Braşov, la ieşirea din Prejmer către localitatea Ozun din judeţul Covasna, anunță news.ro.

În accidentul feroviar a fost implicat trenul Inter-regio nr. 1645, care circula pe relaţia Bucureşti-Târgu Mureş, anunță stiripesurse.ro.

Brașov. Un cioban și 20 de oi au murit după ce au fost spulberați de un tren. Un bărbat a fost lovit de alt tren 1

Accidentul a avut loc la ora 15:30, vineri, în zona localităţii Prejmer, la ieşirea spre localitatea Ozun din judeţul Covasna, informează Poliţia judeţeană Braşov.

„În urma evenimentului s-a produs accidentarea mortală a bărbatului şi a mai multor ovine (aproximativ 20). Din primele cercetări s-a stabilit ca persoana decedată ar fi fost surprinsă şi accidentată de locomotiva trenului, în timp ce traversa calea ferată împreună cu turma de ovine”, transmite Poliţia judeţeană Braşov.

La mai puţin de o oră de la producerea acestui accident feroviar, a avut loc un alt accident în care a fost implicat un tren, tot în judeţul Braşov.

Astfel, un bărbat care traversa liniile ferate în zona stadionului Tineretului din municipiul Braşov a fost surprins de trenul Regio nr. 11346, care circula pe ruta Zărneşti- Brasov.

Victima a fost rănită, are politraumatisme, însă era conştientă atunci când echipajele medicale au ajuns la faţa locului pentru a-i acorda primele îngrijiri şi a o transporta la spital.

La data de 20.01.2023, în jurul orei 16.04, dispeceratul Secției Regionale Poliție Transporturi Brașov a fost sesizat, prin apel de urgență, cu privire la faptul că trenul Regio nr. 11346, care circula pe relația de cale ferată Zărnești-Brașov, în Municipiul Brasov, în apropierea Gării Bartolomeu, lângă Stadionul Tineretului, la nivelul trecerii cu calea ferată, a acroșat un bărbat ce s-ar fi deplasat pedestru”, a transmis purtorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, potrivit Adevarul.

Previous Story

Mai mulți vinovați în cazul dublei crime de la Bran? Rudele cred că tatăl ar fi complicele

Next Story

Primele nume la Festivalul Massif Poiana Brașov 2023: Dimitri Vegas, Nicky Romero, B.U.G. Mafia, Inna, Delia și alții