Mai mulți vinovați în cazul dublei crime de la Bran? Rudele cred că tatăl ar fi complicele

Polițiștii încearcă să afle în aceste zile dacă ucigașul din Bran a avut un complice, în condițile în care acesta a recunoscut că i-a lovit cu cuțitul pe tineri dar nu și cu toporul. Rudele victimelor îl indică drept posibil complice pe tatăl bărbatului, un octogenar, potrivit Stirile Pro Tv.

Anchetatorii nu i-au audiat deocamdată pe acești oameni. Au cerut însă dosarul în care cei doi veri se judecau pentru o palmă de pământ, ca să afle ce martori susțineau fiecare parte.

Mai mulți vinovați în cazul dublei crime de la Bran? Rudele cred că tatăl ar fi complicele 1

Tatăl suspectului spune că a pledat de mai multe ori pentru pace și armonie în familie, dar gesturile îl trădează.

Ion Pepene, tatăl suspectului: Eu la Poliție acolo am spus eu vreau să ne împăcăm, domne, că e lucru ruşinos.
Reporter: Uite mergeți acum să vă împăcați.
Ion Pepene: Să merg eu acum la ei? Ce-ar fi să mă duc eu la femeia aia? Ce-ar fi să mă duc eu la d.escreierata aia, dacă ea a spus treaba asta, domne!

Între timp, procurorii au găsit în casa presupusului criminal o bucată de hârtie în care individul își explică fapta oribilă, potrivit Antena 3. Procurorii susțin că biletul găsit în casa principalului suspect a fost scris după comiterea crimelor.

Este un înscris faţă verso, cu elemente imprimate înainte, cât şi unele însemnări olografe, cu pixul. (…) Sunt (în acest bilet – n.r.) indicii că starea bărbatului nu ar fi fost cea firească – face referiri la divinitate în mai multe rânduri, se referă la mama lui decedată şi la faptul că aceasta a ajuns în Rai, în timp ce el va ajunge în altă parte.

De asemenea, el invocă vrăjitorii, în sensul că acestea i-ar fi fost făcute de persoanele omorâte (…) La ce elemente cuprinde, pare mai degrabă un document de justificare decât unul de adio“, a declarat procurorul Adrian Radu, potrivit Digi 24.

Previous Story

(Foto) A ars violent un restaurant din Feldioara. Acoperișul localului s-a făcut scrum iar pompierii s-au luptat 3 ore cu flăcările violente

Next Story

Brașov. Un cioban și 20 de oi au murit după ce au fost spulberați de un tren. Un bărbat a fost lovit de alt tren