Mai mulți vinovați în cazul dublei crime de la Bran? Rudele cred că tatăl ar fi complicele

Last Updated on ianuarie 20, 2023 Polițiștii încearcă să afle în aceste zile dacă ucigașul din Bran a avut un complice, în condițile în care acesta a recunoscut că i-a lovit cu cuțitul pe tineri dar nu și cu toporul. Rudele victimelor îl indică drept posibil complice pe tatăl bărbatului, un octogenar, potrivit Stirile Pro Tv.

Anchetatorii nu i-au audiat deocamdată pe acești oameni. Au cerut însă dosarul în care cei doi veri se judecau pentru o palmă de pământ, ca să afle ce martori susțineau fiecare parte.

Mai mulți vinovați în cazul dublei crime de la Bran? Rudele cred că tatăl ar fi complicele 1

Tatăl suspectului spune că a pledat de mai multe ori pentru pace și armonie în familie, dar gesturile îl trădează.

Ion Pepene, tatăl suspectului: Eu la Poliție acolo am spus eu vreau să ne împăcăm, domne, că e lucru ruşinos.
Reporter: Uite mergeți acum să vă împăcați.
Ion Pepene: Să merg eu acum la ei? Ce-ar fi să mă duc eu la femeia aia? Ce-ar fi să mă duc eu la d.escreierata aia, dacă ea a spus treaba asta, domne!

Între timp, procurorii au găsit în casa presupusului criminal o bucată de hârtie în care individul își explică fapta oribilă, potrivit Antena 3. Procurorii susțin că biletul găsit în casa principalului suspect a fost scris după comiterea crimelor.

Este un înscris faţă verso, cu elemente imprimate înainte, cât şi unele însemnări olografe, cu pixul. (…) Sunt (în acest bilet – n.r.) indicii că starea bărbatului nu ar fi fost cea firească – face referiri la divinitate în mai multe rânduri, se referă la mama lui decedată şi la faptul că aceasta a ajuns în Rai, în timp ce el va ajunge în altă parte.

De asemenea, el invocă vrăjitorii, în sensul că acestea i-ar fi fost făcute de persoanele omorâte (…) La ce elemente cuprinde, pare mai degrabă un document de justificare decât unul de adio“, a declarat procurorul Adrian Radu, potrivit Digi 24.

Previous Story

(Foto) A ars violent un restaurant din Feldioara. Acoperișul localului s-a făcut scrum iar pompierii s-au luptat 3 ore cu flăcările violente

Next Story

Brașov. Un cioban și 20 de oi au murit după ce au fost spulberați de un tren. Un bărbat a fost lovit de alt tren