Foto Brașov. Un tânăr a zburat cu BMW-ul peste un sens giratoriu și s-a oprit într-un zid. Acesta consumase băuturi alcoolice

Last Updated on ianuarie 23, 2023 Un tânăr de 19 ani s-a urcat beat la volan și a zburat cu BMW-ul peste un sens giratoriu,  în intersecția giratorie a străzilor Saturn și Zizinului din Brașov. Acesta nu a observat un sens giratoriu și a reușit să traverseze cu mașina spațiul verde al rondului și s-a oprit în zidul unui imobil.

Tânărul avea o alcoolemie de 0,78 în aerul expirat, pe numele lui fiind deschis un dosar penal, informează romaniatv.net.

Foto Brașov. Un tânăr a zburat cu BMW-ul peste un sens giratoriu și s-a oprit într-un zid. Acesta consumase băuturi alcoolice 1 Foto Brașov. Un tânăr a zburat cu BMW-ul peste un sens giratoriu și s-a oprit într-un zid. Acesta consumase băuturi alcoolice 2 Foto Brașov. Un tânăr a zburat cu BMW-ul peste un sens giratoriu și s-a oprit într-un zid. Acesta consumase băuturi alcoolice 3

„La volanul autovehicului a fost identificat un tânăr în vârstă de 19 ani, domiciliat în județul Neamț, despre care s-a stabilit, în urma testării alcoolemiei din aerul expirat, că se află sub influența alcoolului, având o alcoolemie de 0,78 mg/l.

În cauză, față de probatoriul existent, polițiștii au întocmit dosar penal, în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de cinducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea unui procuror de caz, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, a transmis IPJ Brașov, potrivit mytex.ro.

Polițiștii au întocmit dosar penal. Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Dosarul este instrumentat sub coordonarea unui procuror de caz.

Previous Story

Brașov. 8 lei un bilet de autobuz RATBV cu două călătorii. Dar abonamentele se ieftinesc. Primarul Allen Coliban: „Sperăm să avem o creştere semnificativă a încasărilor din vânzarea abonamentelor”

Next Story

VIDEO Sute de oameni la cozi ore în șir la gondola din Sinaia. Șampanie de 10.000 de euro, comandată de Pescobar, la cel mai nou club inaugurat în Poiana Brașov