VIDEO Sute de oameni la cozi ore în șir la gondola din Sinaia. Șampanie de 10.000 de euro, comandată de Pescobar, la cel mai nou club inaugurat în Poiana Brașov

Last Updated on ianuarie 23, 2023 Nebunie totală în Sinaia. Sute de persoane au așteptat cu orele pentru a urca cu gondola, telecabina și telescaunul. În Poiana Brașov este așteptată ninsoare la finalul săptămânii.

Gondola Sinaia ,sunteti o bataie de joc. O gluma proasta dpdv al oricarui prestator de servicii de oriunde.
Azi, soare, cald, vant zero, sunteti incapabili sa porniti vreuna din instalatiile noi, gondola sau scaunul.

Asta pentru ca aveti o echipa de totali amatori, angajati la stat carora nu le pasa decat de ziua trece, leafa merge.
In conditiile in care aveti doar 3 zile cu instalatiile functionale pe sezonul asta, voi in loc sa lucrati toata noaptea ca sa aveti totul gata la 9am, incasati bani si puneti oamenii la coada, in timp ce “marea echipa” se apuca de curatat rolele de chiciura la 8am.

Dezastru! Sa stai la coada si sa te uiti la instalatii, asta dupa ce ai stat la coada la intrarea in parcare, coada la bilete, coada la gondola, smad.

Vindeți, frate, instalatiile si lasati pe altii sa se ocupe, oameni care chiar isi dau interesul”, a scris un schior supărat pe Facebook, potrivit brasov.net.

„O zi super frumoasă, cu soare, dar cu multă lume. Inclusiv şoselele sunt blocate. Este extrem de aglomerat la Sinaia, una dintre cele mai aglomerate zile de luni din ultimii şase ani, eu nu am mai văzut aşa ceva niciodată”, a declarat pentru News.ro administratorul instalaţiilor de transport pe cablu de la Sinaia, Maria Floricica, potrivit Hotnews.

Robert Duc: „Imagine LIVE cu un puternic impact emotional : Dansu masa si bataia la gondola la Sinaia 🤣
Jos palaria pentru toti cei care au boicotat anul asta sezonul de ski din Austria si au ales Sinaia 🤪

VIDEO Sute de oameni la cozi ore în șir la gondola din Sinaia. Șampanie de 10.000 de euro, comandată de Pescobar, la cel mai nou club inaugurat în Poiana Brașov 1

4 boxe, 4 basi, un mixer, 2 platane si sa moara Gibilan daca nu iesea un Neversea de ianuarie de toata frumusetea 🤭”

Șampanie de 10.000 de euro, comandată de Pescobar, la cel mai nou club inaugurat în Poiana Brașov

Cel mai nou club inaugurat în Poiana Brașov a atras deja sute de clienți dornici de distracție la poalele masivului Postăvarul. Pentru câteva ore de petrecut în aer liber, mulți tineri sunt dispuși să achite note de plată uriașe, iar toată distracția este transmisă, inevitabil, și pe rețelele de socializare.

Jurnaliștii cancan.ro au anunțat că unul dintre petrecăreții care au ajuns la clubul din Poiana Brașov este Paul Nicolau, cunoscut și după porecla Pescobar, patronul unui mare restaurant din București specializat în preparate raci. Ei spun că omul de afaceri ar fi comandat la masă numai băuturi care l-au ajutat să reziste până în zori.

Paul Nicolau este omul care a adus racii în restaurantele locale şi pe mesele românilor. Acesta și-a deschis primul restaurant în urmă cu 9 ani. Acum are în jur de 50 de angajați și o cifră anuală de afaceri de 1,5 – 2 milioane de euro. Patronul localului spune că în fiecare an vinde peste 150.000 de porții de mâncare atât la restaurant, cât și pentru livrare la domiciliu, potrivit Biz Brasov.

Previous Story

Foto Brașov. Un tânăr a zburat cu BMW-ul peste un sens giratoriu și s-a oprit într-un zid. Acesta consumase băuturi alcoolice

Next Story

Video. Lucian Mindruta: „Minune mare” in Brasov, un om dintr-un scaun pe rotile s-a vindecat doar la apropierea de masina!