Director Aeroportul Brașov: „15 iunie rămâne data în care va fi inaugurat” 

Last Updated on ianuarie 15, 2023 Autoritățile sunt încrezătoare că Aeroportul Brașov va fi deschis din 15 iunie.  Directorul Alexandru Anghel a declarat pentru MyTEX că nu există probleme, totul fiind în grafic, astfel că „15 iunie rămâne data în care va fi inaugurat” Aeroportul Internaţional Braşov.

După ce s-a efectuat zborul de calibrare, următoarea etapă va fi reprezentată de zborul de verificare acoperire semnal. Pregătim această etapă, care va avea loc la începutul lunii februarie”, a menţionat Alexandru Anghel.

Director Aeroportul Brașov: „15 iunie rămâne data în care va fi inaugurat”  1

Prima cursă charter de la Aeroportul Brașov, cu destinația Turcia, va avea loc în data de 17 iunie 2023. Apoi, o companie de turism a anunțat curse charter spre Creta (Heraklion), de la Aeroportul Internațional Brașov, începând din luna iunie.

„Dacă aşteptau până la deschidere să înceapă să vândă am fi avut câteva luni «goale». Mi se pare corect ce se întâmplă, că se vând deja pachete cu plecare de la Braşov. Pentru noi înseamnă responsabilitate. Trebuie să respectăm termenul anunţat. Ce a avut o doză de risc a trecut însă. Nu mai sunt chestiuni majore de rezolvat şi suntem în grafic”, a menţionat directorul Alexandru Anghel.

Încep angajările la Aeroportul Braşov: 51 de locuri libere

Directorul structurii care administrează aeroportul, Alexandru Anghel, a declarat joi, 12 ianuarie, că vor fi scoase la concurs cel puţin 51 de posturi, numărul putând creşte, concursurile urmând să înceapă în luna februarie.

Am făcut deja un draft de buget. Organigrama cuprinde 51 de posturi, dar momentan este gândită pentru un program de 12 ore. Dacă se va constata că este nevoie de un program de 24 de ore, va creşte şi numărul angajaţilor.

Vor fi mai multe etape în care vom face interviuri şi angajări. Este important ca oamenii să trimită CV-uri ţintit, pentru posturile pentru care optează. Pentru asta e nevoie să aştepte puţin, să venim cu toate detaliile. Noi vom oferi aceste detalii în scurt timp.

Vom face anunţuri în presă, vor fi disponibile şi pe site-ul Consiliului Judeţean, poate şi pe site-ul Aeroportului. Primele posturi vor fi scoase în scurt timp, cel mai probabil în luna februarie. Apoi, vom continua în mai multe etape, până când vom completa toate posturile de care este nevoie”, a declarat pentru MyTex directorul Regiei Autonome „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav”, Alexandru Anghel, potrivit bzb.ro.

Persoanele interesate să ocupe posturile din cadrul Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav trebuie să ştie că organizarea concursurilor include şi o etapă de verificare aprofundată a fiecărui candidat în parte, privind antecedentele de orice fel, pe care o vor realiza instituţiile statului cu atribuţii în domeniu.

Această verificare este absolut obligatorie, având în vedere că fiecare angajat va putea intra în incinta Aeroportului pe baza unui permis de acces strict.

Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea, a anunţat, într-un interviu anterior, că „ne propunem să angajăm cei mai buni specialişti, persoane bine pregătite atât în domeniile generale, cât şi în cele specifice activităţii aeroportuare”.

Previous Story

Braşovul va avea un parc fotovoltaic uriaș. Energie electrică pentru școli, grădinițe, clădiri publice, iluminat dar şi pentru instalaţiile de producere a zăpezii artificiale

Next Story

Medicul brașovean Bogdan Moldovan a salvat o tânără mamă din Cluj, condamnată la moarte într-un centru de paliație. „Nu acceptați fără luptă un verdict de inoperabilitate!”