Medicul brașovean Bogdan Moldovan a salvat o tânără mamă din Cluj, condamnată la moarte într-un centru de paliație. „Nu acceptați fără luptă un verdict de inoperabilitate!”

Last Updated on ianuarie 15, 2023 Medicul brașovean Bogdan Moldovan a mai salvat o viață. O tânără mamă din Cluj a fost salvată de medicul de la spitalul privat SF Constantin, potrivit Biz Brasov.

Bianca, 37 ani, e din Cluj și e mama unui copil de 6 ani. A fost diagnosticata cu un cancer de col uterin și a urmat tratamentul oncologic indicat în IOCN(radio-chimioterapie). Nu a ieșit din recomandările medicilor, a urmat tratamentul „ca la carte/conform ghidului”

Medicul brașovean Bogdan Moldovan a salvat o tânără mamă din Cluj, condamnată la moarte într-un centru de paliație. „Nu acceptați fără luptă un verdict de inoperabilitate!” 1

În luna decembrie i s-a comunicat că nu se mai poate face nimic și i s-a recomandat un centru de paliație unde să își încheie viața.

A cerut o părere și la noi și am constatat ca tumoarea e rezecabila deși invadează organele din jur: vezica urinara, rect, uretere, neavând metastaze la distanta.

A fost operata cu succes luni 09.01 în faza de insuficienta renala obstructiva și ocluzie intestinala, practicandu-se exenteratie pelvina totala cu hemicolectomie dreapta, rezervor urinar Bricker și colostoma pe descendent. Plombaj pelvin cu plasa de Vicryl și flap epiploic.
Evoluție favorabila cu normalizarea funcției renale și reluarea tranzitului.

SFAT: NU ACCEPTATI „FARA LUPTA” UN VERDICT DE INOPERABILITATE. DE CELE MAI MULTE ORI IMPOSIBILUL E POSIBIL.”, povestește medicul Bogdan Moldovan, potrivit jurnalul.ro.

Dr. Bogdan Moldovan: „Noul an ne așteaptă cu un program intens, cu peste 30 de intervenții în prima săptămână, inclusiv Maratonul de Chirurgie Umanitară din weekendul 14-15.01.2023.
Dorim să onorăm Premiul Special “Medicul Anului” abordând în principal patologie oncologică considerată inoperabilă în alte centre.

De luni mă găsiți la spital la consultații în intervalul 8:00-9:00 și 16:00 – până la ultimul pacient 😄”.

Previous Story

Director Aeroportul Brașov: „15 iunie rămâne data în care va fi inaugurat” 

Next Story

Crimă dublă? O asistentă din Brașov și bărbatul de la SMURD, cu capetele zdrobite.  Ar fi fost loviți cu toporul