Crimă dublă. Suspectul și-a recunoscut parțial faptele. I-ar fi lovit cu toporul când dormeau. „Inculpatul s-a înarmat cu un cuţit şi un topor şi a pătruns prin efracţie (spargerea geamului uneia dintre uşile de acces)”

Last Updated on ianuarie 17, 2023 Procurorii au decis aseară reținerea pentru 24 de ore a suspectului crimelor din Bran. Astăzi va fi prezentat judecătorilor pentru un mandat de arestare de 30 de zile.

Este vorba de un văr al bărbatului. Acesta şi-a recunoscut parţial faptele, mărturisind că i-a ucis pe cei doi soţi cu un cuţit şi un topor, pe motiv că avea un conflict mai vechi cu bărbatul. În zona Branului au avut multe tragedii legate de pământ. Frați, veri, neamuri, și-au dat în cap, s-au omorât pentru bucăți de teren.

Crimă dublă. Suspectul și-a recunoscut parțial faptele. I-ar fi lovit cu toporul când dormeau. „Inculpatul s-a înarmat cu un cuţit şi un topor şi a pătruns prin efracţie (spargerea geamului uneia dintre uşile de acces)” 1
(foto arhiva)

În urma unor cercetări complexe începute de dimineață în Bran, imediat după sesizare și terminate în jurul orei 21.30, respectiv acte medicale, constatări medico-legale preliminare, declarațiile inculpatului de recunoaștere parțială a faptelor și declarațiile a 4 martori (membrii de familie cu inculpatul și cu victimele), din cercetările efectuate la fața locului, percheziția domiciliară la locuința inculpatului și alte investigații ale organelor de cercetare penală, procurorul de caz a reținut următoarea stare de fapt:

Inculpatul P.I.D. s-a înarmat cu un cuţit şi un topor şi a pătruns prin efracţie (spargerea geamului uneia dintre uşile de acces) în imobilul de domiciliul al soţilor P.A.I. şi P.N.A., situat în localitatea Şimon. În dormitorul soţilor P., inculpatul a aplicat mai multe lovituri cu obiect/obiecte tăietor/tăietoare victimelor P.A.I. şi P.N.A., aceştia decedând ca urmare a loviturilor”, au transmis, luni seară, procurorii, citați de RTV

Aceştia au precizat că cercetările au fost finalizate abia luni seară, în jurul orei 21.30. În faţa procurorilor, suspectul şi-a recunoscut parţial faptele şi a precizat că avea un conflict mai vechi cu victima. Cei doi se certau pentru o parcelă de pământ, au declarat rudele presei, potrivit Stirile Pro Tv.

Pentru a documenta întreaga activitate şi a afla exact ce s-a întâmplat, anchetatorii au mai audiat patru martori, rude atât cu victimele cât şi cu suspectul.

Suspectul este cercetat pentru infracţiunile de violare de domiciliu şi omor calificat.

Bărbatul ucis avea 38 de ani, lucra la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov. Luni dimineață n-a apărut la locul de muncă, iar colegii au alertat familia, care locuiește în apropiere. Alexandra, soția lui, era asistentă la Spitalul de Copii din Brașov. Se căsătoriseră anul trecut, în luna august.

Mama lui Nicu, declarații dureroase despre crimă

La câteva ore după crima oribilă, mama lui Nicu, pompierul ucis cu bestialitate în propria locuință împreună cu soția sa, a venit cu o serie de declarații dureroase, despre cum a aflat că băiatul și nora ei au murit.

Nicu ar fi trebuit să ajungă la locul de muncă, însă pentru că nu s-a prezentat, un coleg l-a sunat pe fratele bărbatului pentru a-l întreba ce se întâmplă cu acesta.

Pe 8 am plecat noi la Tohan, eu cu Cristi, cu băiatul cel mic. Aproape de spital îl sună pe fiul meu pe Cristi, șoferul un coleg şi zice: Cristi, nu răspunde Nicu la telefon trebuia să mă schimbe. A sunat Cristi pe taică-so pe soțul zice tati, repede acuma du-te la Nicu, zice că e târziu să fi ducă la serviciu, ia vezi ce este?

A văzut ușa spartă la intrare, e de topor că e foarte groasă şi a strigat la noră“, a spus mama lui Nicu, pompierul ucis împreună cu soția lui, pentru un post TV, potrivit wowbiz.ro.

Previous Story

Crima dublă. Suspectul a fost prins după ce s-a ascuns în pod. Avea un bandaj mare în jurul gâtului

Next Story

Crima dubla. El i-a omorât pentru o bucățică de pământ. Le-ar fi cerut să îşi mute gardul cu 10 centimetri astfel, încât grădina lui să fie mai mare cu o palmă