Crima dubla. El i-a omorât pentru o bucățică de pământ. Le-ar fi cerut să îşi mute gardul cu 10 centimetri astfel, încât grădina lui să fie mai mare cu o palmă

Last Updated on ianuarie 17, 2023 Multe vieți au fost luate în zona Branului pentru o palmă de pământ. Doi tineri au fost uciși în propria casă de un văr pentru o bucățică de teren.

Sătenii au povestit că cei doi soţi ar fi avut un conflict cu vărul lui Nicu, angajat al unei firme de pază din Braşov, şi că acesta ar fi degenerat de multe ori. Cunoscuţii cuplului spun că ucigașul le cerea de mai multă vreme să îşi mute gardul cu 10 centimetri astfel, încât grădina lui să fie mai mare cu o palmă, anunță Biz Brasov.

Crima dubla. El i-a omorât pentru o bucățică de pământ. Le-ar fi cerut să îşi mute gardul cu 10 centimetri astfel, încât grădina lui să fie mai mare cu o palmă 1

„A avut altercaţii cu vecinul, acu’ ceva timp, avea proces deschis cu el. Pe streaşina casei, hotarul. S-au discutat, dar de bătut niciodată”, a declarat Ligia P., cumnata celor doi soți uciși, potrivit Kanal D.

„Aseară l-a sunat pe băiatul meu cel mare şi zice: Băi, Florine, tu ai ceva cu mine? Eşti duşman?”, a mai spus mama lui Nicu.

Vărul lui Nicu a fost scos din casă încătușat, asta după ce polițiștii au stat în fața casei așteptând mandat de intrare și după ce au negociat cu el, în timp ce era ascuns în podul casei și îi amenința cu un cuțit.

Cumnata pompierului a fost cea care i-a găsit pe cei doi soți fără suflare în locuința lor. Victimele prezentau multiple traumatisme la cap.

Eu am intrat prima. Bănuiesc că e spartă uşa şi ei sunt morți amândoi în dormitor. În toiul nopții a fost ceva. A intrat cineva peste ei în casă. Au avut altercații cu vecinul de sus. Avea proces deschis cu el”, a transmis cumnata bărbatului ucis, potrivit spynews.ro.

Previous Story

Crimă dublă. Suspectul și-a recunoscut parțial faptele. I-ar fi lovit cu toporul când dormeau. „Inculpatul s-a înarmat cu un cuţit şi un topor şi a pătruns prin efracţie (spargerea geamului uneia dintre uşile de acces)”

Next Story

Paralela 45 oferă anunță vacanțe cu zboruri charter de pe Aeroportul Braşov în Antalya și Grecia