Crima dublă. Suspectul a fost prins după ce s-a ascuns în pod. Avea un bandaj mare în jurul gâtului

Last Updated on ianuarie 16, 2023 Criminalul celor doi soți uciși în Bran a fost prins de poițiști. Acesta a fost scos din casă și urcat în dubă.

Anchetatorii au pătruns în gospodăria presupusului suspect, care este vecin și văr cu bărbatul ucis. Individul s-a ascuns în pod și avea la el un cuțit.

Crima dublă. Suspectul a fost prins după ce s-a ascuns în pod. Avea un bandaj mare în jurul gâtului 1

Din cauza intrării înguste, nu a putut fi încercuit și imobilizat, iar polițiștii au negociat, informează stirileprotv.ro.

Suspectul a fost căutat de poliţişti prin pădurea din apropiere cu ATV-uri şi cu un câine de urmă. Abia în jurul orei 15.00 au obţinut un mandat pe percheziţie de la o instanţă pentru a intra în casa lui. În jurul orie 15.30 anchetatorii au pătruns în casă şi după mai bine de două ore au reuşiut să îl scoată pe suspect.

Când a fost scos din casă, suspectul avea un bandaj mare în jurul gâtului, semn că este posibil să fi vrut să îşi ia zilele, informează brasov.net.

Nicu și Alexandra s-au căsătorit în luna august și erau un cuplu fericit. Bărbatul de 38 de ani lucra ca paramedic la SMURD și luni dimineață n-a ajuns la serviciu.

Colegii au alertat imediat familia, iar oamenii s-au dus să vadă ce s-a întâmplat. Au găsit ușa de la intrare spartă. La etaj, în dormitorul cuplului, au dat peste o imagine de coșmar.

Îngroziți, oamenii au sunat la 112, iar criminaliștii au cercetat amănunțit proprietatea, în căutarea unor indicii pentru identificarea atacatorului. Singura pistă oferită de apropiații celor doi soți duce la un vecin, văr cu Nicolae. Cei doi se judecau pentru hotarul dintre gopodăriile lor. Bărbatul respectiv voia să-l oblige pe Nicolae să-și mute gardul cu o palmă mai încolo.

Previous Story

Crimă dublă. Suspectul s-a ascuns în pod și are la el un cuțit. Din cauza intrării înguste, nu poate fi încercuit și imobilizat, iar polițiștii negociază

Next Story

Crimă dublă. Suspectul și-a recunoscut parțial faptele. I-ar fi lovit cu toporul când dormeau. „Inculpatul s-a înarmat cu un cuţit şi un topor şi a pătruns prin efracţie (spargerea geamului uneia dintre uşile de acces)”