Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/brasovromania/public_html/wp-content/themes/fox/inc/admin/import.php on line 394
Brașov. Șofer decedat la volan, în trafic, în Bartolomeu. Omul apucase să oprească microbuzul, pentru a nu se lovi de alte mașini

Brașov. Șofer decedat la volan, în trafic, în Bartolomeu. Omul apucase să oprească microbuzul, pentru a nu se lovi de alte mașini

Last Updated on ianuarie 30, 2023 Un șofer de microbuz a murit în această dimineață, în timp ce se afla la volan, în cartierul Bartolomeu din Brașov. Omul a apucat să oprească microbuzul, evitând astfel un accident rutier, anunță mytex.ro.

Două echipaje SMURD au ajuns la fața locului. Au aplicat manevre de resuscitare victimei, dar fără folos, din păcate. Bărbatul nu a mai putut fi salvat și a fost declarat decesul, anunță newsbv.ro.

Brașov. Șofer decedat la volan, în trafic, în Bartolomeu. Omul apucase să oprească microbuzul, pentru a nu se lovi de alte mașini 1

Și polițiștii au ajuns la fața locului. Fac cercetări pentru a stabili cauzele producerii tragediei.

Update
La data de 30.01.2023, în jurul orei 07.00, Politia Brașov a fost sesizată, printr-un apel de urgență, cu privire la faptul că unui conducător auto i s-a făcut rău și a decedat în timp ce se afla la volanul autovehiculului, pe strada Lungă, din municipiul Brașov.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă, care a stabilit că bărbatul decedat are vârsta de 72 de ani și este din municipiul Brașov.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Brașov sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat, pentru mytex.ro, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.

Revenim cu detalii.

Previous Story

Brașov. 4 lei o călătorie cu RATBV. Un nou pas pentru mărirea prețurilor de la 2.5 la 4 lei bietul pentru o călătorie

Next Story

Fost polițist din Brașov a urmărit și prins un hoț, în timpul liber. Furase din Profi. „Că ești polițist și în timpul liber, este un fapt confirmat încă o dată de colegul nostru”