Fost polițist din Brașov a urmărit și prins un hoț, în timpul liber. Furase din Profi. „Că ești polițist și în timpul liber, este un fapt confirmat încă o dată de colegul nostru”

Last Updated on ianuarie 30, 2023 Polițiștii sibieni îl felicită pe un tânăr polițist, Adrian Surcel, agent de poliție din cadrul Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu, care,  deși nu se afla în timpul serviciului a urmărit și a prins un hoț care a furat produse din magazinul Profi de pe strada Semaforului.

Tânărul polițist are 21 de ani și este născut în județul Olt. A absolvit Școala de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, promoția decembrie 2020 și a mai lucrat la IPJ Brașov. Începând cu luna martie 2022 lucrează la Secția 1 Poliție Sibiu, la compartimentul siguranță publică si patrulare, anunță Turnul Sfatului.

Fost polițist din Brașov a urmărit și prins un hoț, în timpul liber. Furase din Profi. „Că ești polițist și în timpul liber, este un fapt confirmat încă o dată de colegul nostru” 1

Politia Sibiu:Că ești polițist și în timpul liber, este un fapt confirmat încă o dată de colegul nostru, agent de poliție Surcel Adrian din cadrul Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu.

La data de 30 ianuarie a.c., în jurul orei 01:00, agentul de poliție, în timpul liber, se afla într-un magazin din municipiul Sibiu, situat pe str. Semaforului, unde a observat că o persoană de sex masculin a ignorat solicitarea agentului de pază de a rămâne pe loc, a ieșit din magazin în fugă, activând senzorii antifurt ai societății și declanșând alarma.

Observând comportamentul bărbatului și existând suspiciunea rezonabilă că acesta avea asupra sa produse sustrase din magazin, Adrian a pornit în urmărirea acestuia. Mai întâi cu mașina personală, iar după ce l-a observat pe stradă, pe jos, în fugă (aprox. 200 m), reușind să îl prindă pe str. Șureanu. În același timp, Adrian a cerut prin intermediul Centrului Operațional al I.P.J. Sibiu, sprijin colegilor din teren.

După ce l-a depistat, agentul de poliție Surcel Adrian l-a condus înapoi în magazin, unde activitățile specifice de cercetare penală au fost preluate de către polițiștii Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu, sosiți la fața locului la solicitarea lui.

Asupra bărbatului, în vârstă de 30 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, au fost găsite produse alimentare în valoare de aproximativ 50 de lei, prejudiciul fiind complet recuperat”.

Previous Story

Brașov. Șofer decedat la volan, în trafic, în Bartolomeu. Omul apucase să oprească microbuzul, pentru a nu se lovi de alte mașini

Next Story

Brașov. Avansează lucrările la Sala Polivalentă. Primii 600 de piloți forați au fost turnați. Ce sunt piloții forați