Brașov. Copii despărțiți de părinți la Teatrul Sică Alexandrescu. Ce spune conducerea

Last Updated on ianuarie 11, 2023 Cine merge cu copiii la Teatrul Sică Alexandrescu trebuie să ia în considerare că nu vor sta separați. Doar dacă plătesc preț întreg pentru copii.

Pentru că softul nu permite alocarea de bilete cu preț redus în sectoarele cu preț întreg și viceversa, copiii sunt nevoiți să vadă spectacolele Teatrului Sică Alexandrescu separați de părinții lor.

Brașov. Copii despărțiți de părinți la Teatrul Sică Alexandrescu. Ce spune conducerea 1

În această situație, copiii intră cu părinții la teatru, dar merg în sectorul destinat lor, unde trebuie să stea pe durata spectacolului, în timp ce părinții își ocupă locurile din sectorul care le-a fost atribuit în funcție de prețul plătit. În situația descrisă este ca și cum membrii familiei ar merge separat la teatru.

Având în vedere Procedura internă a instituției Teatrul „Sică Alexandrescu” Brașov, biletele cu reducere de 10 lei pentru elevi, studenți și pensionari pot fi vândute doar pe rândurile 11, 12 și 13 din sală.

La această decizie s-a ajuns deoarece softul care gestionează vânzarea biletelor on-line corelat cu cele vândute la casă nu poate emite tichete cu prețuri diferite (întreg/redus) în zone aleatorii în sala de spectacol”, se precizează în comunicatul Teatrului Sică Alexandrescu, prezentat de Adevarul.

Mai mult, reprezentanții instituției amintesc că, în cazul elevilor, studenților și pensionarilor, teatrul oferă o facilitate acestor categorii, o reducere de preț care să le asigure accesul la spectacole.

Nu poate fi vorba despre un tratament discriminatoriu, ci de un privilegiu pe care îl acordăm publicului format din elevi, studenți, pensionari, rezervând un număr de rânduri în sală, special pentru ei”, justifică reprezentanții teatrului situația, potrivit brasov.net.

Previous Story

Brașov. Vizitele la Spitalul Județean au fost limitate la 10 minute, pe motiv de viroze. „Excepție: terapia intensiva ,cazuri grave, unde pot fi vizitati echipați corespunzător de către membrii familiei și în afara acestui orar”

Next Story

Allen Coliban: „Până în 2026 vom avea PRIMUL nou spital din Brașov. Brașovul a câștigat finanțarea prin PNRR pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie și Boli Infecțioase”