Allen Coliban: „Până în 2026 vom avea PRIMUL nou spital din Brașov. Brașovul a câștigat finanțarea prin PNRR pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie și Boli Infecțioase”

Last Updated on ianuarie 11, 2023 Brașovul va primi bani prin PNNR pentru construirea Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie și Boli Infecțioase și extinderea Spitalului Militar.

Allen Coliban: „Până în 2026 vom avea PRIMUL nou spital din Brașov. Brașovul a câștigat finanțarea prin PNRR pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie și Boli Infecțioase”

Allen Coliban: „Până în 2026 vom avea PRIMUL nou spital din Brașov. Brașovul a câștigat finanțarea prin PNRR pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie și Boli Infecțioase” 1

Viceprimarul Flavia Boghiu:Așteptarea a luat sfârșit. Vă aduc o veste bună: Brașovul a câștigat finanțarea pentru Spitalul de Pneumoftiziologie și Boli Infecțioase!
Așa va arăta în 2026 (peste doar 3 ani) primul spital de stat construit în Brașov din ultimii zeci de ani. Acesta va face parte din proiectul gândit de primarul Allen Coliban – Brașov Medical City.

Da, mă bucur și sunt mândră să spun că acest spital nu era în plan înainte ca primarul Allen Coliban și noua administrație să fie aleasă, iar acum a făcut deja primul pas spre realizare. Felicitări echipei din Primăria Brașov care a lucrat extrem de mult și (se dovedește) și bine la acest proiect care a fost ales pentru finanțare prin PNRR!

Brașov Medical City, aflat aproape de centura ocolitoare, lângă centrul CATTIA din zona Avantgarden-Bartolomeu, va încorpora și Noul Spital Regional și va fi un centru de sănătate care va deservi Municipiul Brașov cât și regiunea pentru zeci de ani de acum înainte!
Vom fi bine!

Aproape 22 de milioane de lei pentru extinderea Spitalului Militar din Brașov

27 de unități medicale din toată țara vor primi fonduri nerambursabile, în următoarea perioadă, pentru a construi clădiri sau pavilioane noi sau pentru a renova anumite secții. Banii provin de la Uniunea Europeană, prin Programul Național de Redresare și Reziliență. Ministerul Sănătății a făcut publică lista unităților medicale care vor primi bani pentru proiectele depuse încă de anul trecut, potrivit BizBrasov.

La Brașov, pe lângă Spitalul de Pneumoftiziologie și Infecțioase, și Spitalul Militar din Brașov va primi fonduri nerambursabile în valoare de 21,88 de milioane de euro pentru construirea unui pavilion nou medicină operațională – politraumă.

Previous Story

Brașov. Copii despărțiți de părinți la Teatrul Sică Alexandrescu. Ce spune conducerea

Next Story

Braşov, în top 10 cele mai frumoase oraşe din Europa pentru city break-uri