Brașov. Bărbat mort pe stradă, în cartierul Tractorul. Omului i s-ar fi făcut rău pe stradă, lângă oficiul poștal de pe str. Olteț

Last Updated on ianuarie 10, 2023 Un bărbat a murit în plină stradă, în fața unui Oficiu Poștal din Brașov, anunță BrașovTV.com. Omului i s-ar fi făcut rău pe stradă, lângă oficiul poștal de pe str. Olteț.

La data de 10 ianuarie 2023, în jurul orei 09.52, Poliția Municipiului Brașov – Secția 3 Poliție a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe strada Olteț, din municipiul Brașov, se află o persoană în stare de inconștiență.

Brașov. Bărbat mort pe stradă, în cartierul Tractorul. Omului i s-ar fi făcut rău pe stradă, lângă oficiul poștal de pe str. Olteț 1

Polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat, în vârstă de 67 ani, din municipiul Brașov.

Cadrele medicale sosite la fața locului au declarat decesul bărbatului. Cadavrul a fost preluat și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei reale a decesului, informează I.P.J. Brașov, potrivit Biz Brasov.

Previous Story

Fata răpită din Sibiu, găsită într-o casă din județul Brașov. O poveste de iubire interzisă?

Next Story

Aeroportul Brașov. A fost finalizată clădirea pentru turnul virtual.  Zboruri programate spre Turcia și Grecia, la o zi după termenul de deschidere: “Putem să spunem că este un act de curaj”