Fata răpită din Sibiu, găsită într-o casă din județul Brașov. O poveste de iubire interzisă?

Last Updated on ianuarie 10, 2023 Poliția a emis ieri o alertă de răpire copil. Carolea Luminița, adolescenta de 14 ani din Sibiu care a fost „luată cu forța de către patru persoane de sex masculin, mascate”, în noaptea de duminică spre luni, și obligată să urce într-o mașină al cărei șofer „s-a deplasat într-o direcție necunoscută”, a fost găsită luni în județul Brașov.

Fata de 14 ani a fost găsită pe raza localității Vad, comuna Șercaia, județul Brașov, anunță polițiștii sibieni, potrivit salutfagaras.ro.

Fata răpită din Sibiu, găsită într-o casă din județul Brașov. O poveste de iubire interzisă? 1

O poveste de iubire interzisă, asta a scos la iveală, până acum, ancheta polițiștilor. Fata face parte din comunitatea romă și speriată că părinții au promis-o unui băiat pe care ea nu-l dorește, ar fi plecat de acasă cu iubitul de 23 de ani., anunță Observator Tv.

Supărați, părinții au sunat la Poliție și imediat a fost emis un mesaj de tip “Alertă răpire copil” și declanșate căutări ample. Familia adolescentei le-a spus polițiștilor că ar fi fost băgată cu forța într-o mașină, în miez de noapte, cu care a plecat într-o direcție necunoscută. Tânărul de 23 de ani este acum principalul suspect, iar datele sale de identificare au fost făcute publice.

Cei patru suspecți au fost prinși
Ulterior, cei patru suspecți au fost prinși. Este vorba despre patru bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 40 de ani, din orașul Avrig, localitatea Mârșa. Cei patru persoane se află, în prezent, în custodia polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu și sunt audiate pentru a afla unde se află minora.

Previous Story

(Foto) Festivalul Cetelor din Țara Făgărașului a avut peste 500 de cetași. De peste 300 de ani sunt cete de feciori în Țara Făgărașului

Next Story

Brașov. Bărbat mort pe stradă, în cartierul Tractorul. Omului i s-ar fi făcut rău pe stradă, lângă oficiul poștal de pe str. Olteț