Accident Brașov. Beat mort la volan, la 73 de ani, accident la intersecția străzilor Calea București, Zizinului și Toamnei

Last Updated on ianuarie 11, 2023 Un șofer de 73 de ani, beat mort, a produs ieri un accident  la intersecția străzilor Calea București, Zizinului și Toamnei din Brașov.

La testarea din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, în cazul unuia dintre cei doi conducători auto, respectiv un bărbat, în vârstă de 73 ani, din municipiul Brașov, rezultatul a fost 1,17 mg/l alcool pur, anunță Monitorul Expres.

Accident Brașov. Beat mort la volan, la 73 de ani, accident la intersecția străzilor Calea București, Zizinului și Toamnei 1
(foto arhiva)

În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate în dosarul penal deschis pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Trafic blocat pe DN 1, la ieşirea din Braşov spre Predeal, după ce un autotuturism şi un TIR s-au ciocnit

În această dimineață, traficul rutier a fost blocat, pe DN 1, la ieşirea din Braşov spre Predeal, unde un autoturism şi un TIR s-au ciocnit. Şoferul autoturismului a fost transportat la spital, transmite News.ro.

Potrivit Poliţiei Judeţene Braşov, traficul rutier este blocat pe DN 1, la km 159 + 100 m, ieşirea din Braşov către Predeal, în urma unei coliziuni între un autoturism şi autocamion, potrivit G4Media.

În urma producerii accidentului rutier a rezultat o victimă, respectiv conducătorul autoturismului, care a fost preluată şi transportată la spital.
La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii accidentului rutier.
”La Predeal, poliţiştii informează conducătorii auto cu privire la restricţionarea traficului ca urmare a producerii accidentului rutier, astfel conducătorilor auto ce au sens de deplasare dinspre Bucureşti le sunt recomandate rutele alternative”, a transmis IPJ Braşov.

Previous Story

Aeroportul Brașov. A fost finalizată clădirea pentru turnul virtual.  Zboruri programate spre Turcia și Grecia, la o zi după termenul de deschidere: “Putem să spunem că este un act de curaj”

Next Story

Brașov. Primul spital care a interzis vizitele din cauza virozelor. „Am instituit suspendarea vizitelor pe toate secţiile”