(Video) Noi imagini de la Aeroportul Brașov. Adrian Veştea: „Specialiștii Autorității Aeronautice Civile Române au finalizat de verificat ILS/DME și au început testarea sistemului de navigație aeriană DVOR”

Last Updated on decembrie 18, 2022 Un nou video cu Aeroportul Brașov a fost postat de Consiliul Județean, pe pagina oficială de Facebook, cu imagini din primul zbor, de calibrare.

Singurul aeroport construit în România, de la zero, în ultimii 50 de ani, a primit marți botezul zborului. O aeronavă specială a Autorităţii Aeronautice Române (AACR) a survolat și apoi a aterizat pe pistă. Operațiunea a fost repetată în cursul acestei săptămâni. Și va continua până la însumarea a 30 de ore în această lună.

(Video) Noi imagini de la Aeroportul Brașov. Adrian Veştea: „Specialiștii Autorității Aeronautice Civile Române au finalizat de verificat ILS/DME și au început testarea sistemului de navigație aeriană DVOR” 1

A început deja instalarea serverelor, a echipamentelor, la parter, iar pe clădirea de contingență, în două săptămâni, a fost instalat sistemul video, care îl înlocuieşte pe cel clasic (turnul de control – n.r.).

Practic, suntem, acum, în momentul în care avem avion de calibrări care verifică echipamentele de radionavigaţie instalate la sol, să vedem dacă sunt în parametri, avem clădirea de contingenţă, unde au fost instalate echipamentele de comunicaţii şi sunt serverele unde se colectează date din teren şi le transmitem la Arad”, a spus Alexandru Anghel, directorul RA Aeroportul Internaţional Braşov, potrivit mytex.ro.

Adrian Veştea: Astăzi a fost cea de-a treia zi de verificări din zbor ale echipamentelor de radionavigație instalate pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav.
Specialiștii Autorității Aeronautice Civile Române au finalizat de verificat ILS/DME și au început testarea sistemului de navigație aeriană DVOR.

🛩️ Astăzi a fost cea de-a treia zi de verificări din zbor ale echipamentelor de radionavigație instalate pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav.
Specialiștii Autorității Aeronautice Civile Române au finalizat de verificat ILS/DME și au început testarea sistemului de navigație aeriană DVOR.

Previous Story

Accident Brașov. Alt autobuz RATBV lovit în trafic

Next Story

Brașov. Primăria cumpără Mall-ul de la Gară și construiește o parcare sub Bulevardul Eroilor, Parcul Central este astfel salvat