Accident Brașov. Alt autobuz RATBV lovit în trafic

Last Updated on decembrie 16, 2022 Un alt autobuz RATBV a fost lovit în trafic. De această dată pe strada Lungă, în această dimineață.

La fața locului au ajuns și echipajele medicale care au acordat îngrijiri mai multor persoane. Un autobuz RAT a fost implicat în incident. Este vorba despre o coliziune cu un autoturism, care este serios avariat. Trafic în zonă se desfășoară îngreunat, anunță Realitatea Brașov. 
Accident Brașov. Alt autobuz RATBV lovit în trafic 1
(foto FOTO: Monique Z Monn via Realitatea Brașov)

Polițiștii au ajuns și ei la fața locului. Vă reamintim că și aseară am avut parte de un incident rutier în care a fost implicat un autobuz RAT.

Accident Brașov. Alt autobuz RATBV lovit în trafic 2

Evenimentul rutier a avut loc joi seara pe Bulevardul Saturn. Imagini de la fața locului au fost postate pe INFO TRAFIC jud. BRASOV, anunță mytex.ro.

Erau să-şi piardă pacientul, printre maşini

Un pacient aflat pe o targă într-o ambulanţă privată a trăit „senzaţii tari” joi, 15 decembrie, la Braşov, în cursul după-amiezii. În timp ce autospeciala se deplasa, targa pe care se afla pacientul s-a desprins, a alunecat în spate şi a deschis uşile, fiind la un pas să cadă pe stradă, pe partea carosabilă unde circulau autoturisme, potrivit informaţiilor Transilvania365.

Se pare că asistenta care era în interior a prins imediat targa, altfel ar fi existat riscul unei tragedii. Cu toate acestea, mai bine de jumătate din targă a ieşit din autospecială, scena fiind filmată de un şofer aflat în trafic, anunță bzb.ro.

Reprezentanţii ambulanţei private au precizat că vor face o verificare tehnică a autospecialei şi regretă incidentul.

Previous Story

Brașoveanul Bogdan Moldovan, Medicul Anului în gala Romanian Healthcare Awards cu proiectul „Chirurgia cazurilor inoperabile. Există viaţă dincolo de ghiduri”

Next Story

(Video) Noi imagini de la Aeroportul Brașov. Adrian Veştea: „Specialiștii Autorității Aeronautice Civile Române au finalizat de verificat ILS/DME și au început testarea sistemului de navigație aeriană DVOR”