Brașoveanul Bogdan Moldovan, Medicul Anului în gala Romanian Healthcare Awards cu proiectul „Chirurgia cazurilor inoperabile. Există viaţă dincolo de ghiduri”

Last Updated on decembrie 16, 2022 Bogdan Moldovan a fost nominalizat în finala Medicul Anului în gala Romanian Healthcare Awards , care s-a desfăşurat în perioada septembrie – decembrie 2022.

Bogdan Moldovan, medic primar chirurgie generală, medic şef secţie chirurgie generală, coordonator al Centrului de Transplant Renal „Professor Gilles Mentha” din cadrul spitalului privat Sf. Constantin din Braşov, a fost nominalizat „Medicul Anului”, cu proiectul „Chirurgia cazurilor inoperabile. Există viaţă dincolo de ghiduri”.

Brașoveanul Bogdan Moldovan, Medicul Anului în gala Romanian Healthcare Awards cu proiectul „Chirurgia cazurilor inoperabile. Există viaţă dincolo de ghiduri” 1

Născut în Decembrie 1972. Semicentenar.Viaţa mi-a zâmbit frumos în aceşti 50 de ani. Vă împărtăşesc visul meu cel mai drag pentru cei 50 de ani. „Maratonul de Chirurgie Umanitar”. Spitalul Sf. Constantin mi-a dat şansa vieţii acum 11 ani să mă dezvolt şi să construim aici poate cea mai performantă secţie de chirurgie din ţară.

Anul acesta am fost nominalizat în finala Medicul Anului. Reversul medaliei este că proiectul nostru nu este accesibil tuturor aţa încât mi-aş dori ca de ziua mea să consult şi să operăm gratuit pe cât mai multă lume doritoare care altfel nu ar putea ajunge la noi.

Cine doreşte să se alăture acestui demers este bine venit şi primeşte o invitaţie la petrecerea Semicentenarului. Prieteni, Firme, până în 31 decembrie puteţi dona cei 20% din impozit), Bănci, Instituţii de caritate, veniţi alături de noi! În 19 decembrie toate consultaţiile vor fi gratuite”, a transmis Bogdan Moldovan pe pagina sa de Facebook.

Romanian Healthcare Awards este prima şi cea mai amplă competiţie cu juriu internaţional dedicată medicilor, echipelor medicale şi spitalelor din România, eveniment de recunoaştere a inovaţiei şi a excelenţei din domeniul sănătăţii, care îşi propune să identifice şi să aprecieze exemplele de bună practică din sistemul medical românesc, reuşitele individuale şi de echipă.

27 de membri ai juriului din România, Bulgaria, Franţa, Republica Moldova, Norvegia, Belgia, Irlanda şi Marea Britanie au evaluat aplicaţiile la cele 7 categorii ale competiţiei din acest an, transmite zi-de-zi.ro.

Previous Story

Un nou colţ magic în Braşov. Povestea lui Moş Crăciun – Drumul său din Laponia în lume, în Piaţa Brassai

Next Story

Accident Brașov. Alt autobuz RATBV lovit în trafic