Urmărire ca-n filme în Brașov după un hoț. „Echipajul de Poliție a observat un bărbat care alerga, având un comportament suspect”

Last Updated on decembrie 13, 2022 Un tânăr de 23 de ani din Apața a fost urmărit de polițiști în municipiul Brașov în noaptea de sâmbătă spre duminică după ce a dat o spargere la o locuință.

Nici măcar nu a apucat să se îndepărteze foarte mult de locul infracțiunii și să inventarieze lucrurile pe care le-a furat, că a dat cu ochii de o mașină de poliție. Știindu-se cu musca pe căciulă, hoțul nu s-a stăpânit și a luat-o la fugă, informează adevarul.ro.

Urmărire ca-n filme în Brașov după un hoț. „Echipajul de Poliție a observat un bărbat care alerga, având un comportament suspect” 1

În încercarea de a scăpa, bărbatul a escaladat peretele unui garaj și a continuat alergarea pe acoperișul clădirii, dar, cu toate acestea, a fost ajuns și imobilizat de către polițiștii porniți în urmărirea sa. Asupra bărbatului, în rucsacul ce-l avea în spate, au fost găsite mai multe bunuri pe care le-ar fi sustrat din interiorul locuinței în care intrase prin efracție.

Cercetările efectuate au stabilit faptul că tânărul în cauză nu este la prima faptă de acest gen. În trecut acesta a mai fost cercetat și condamnat, în repetate rânduri, pentru săvârșirea de infracțiuni contra patrimoniului, fiind liberat condiționat din penitenciar la data de 15 noiembrie 2022, astfel că nu s-a putut bucura de libertate nici măcar o lună.

„Echipajul de poliție rutieră, în timp ce se afla în serviciu, pe o stradă din municipiul Brașov, a observat un bărbat care alerga, având un comportament suspect la vederea autospecialei de poliție, astfel că polițiștii au procedat la urmărirea pedestră a acestuia.

În încercarea de a scăpa, bărbatul a escaladat peretele unui garaj și a continuat alergarea pe acoperișul clădirii, dar, cu toate acestea, a fost ajuns și imobilizat de către cadrele de poliție.

Asupra bărbatului, în rucsacul ce-l avea în spate, au fost găsite mai multe bunuri pe care le-ar fi sustrat din interiorul unei locuințe din apropiere”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar Alina-Maria Ivan, citată de mytex.ro.

Previous Story

Milionarul brașovean, Ioan Neculaie scapă de pușcărie. Fugit în Grecia, judecătorii i-au anulat pedeapsa de 2 ani de închisoare

Next Story

Poiana Braşov: Tunurile de zăpadă au fost pornite. Allen Coliban: „Vom face depozite pe Lupului, Doamnei și Drumul Roșu”