(Foto/Video) Doi tineri din Brașov au murit pe loc, alți doi grav răniți într-un accident lângă Dedeman Sibiu

Last Updated on decembrie 20, 2022 Șoferul unui autoturism marca Audi, înmatriculat în județul Brașov, ar fi pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un camion parcat pe marginea carosabilului, e bulevardul Mihai Viteazu din Sibiu (lângă Dedeman).

Autoturismul era condus de un brașovean în vârstă 20 de ani, iar în mașină cu acesta se mai aflau doi tineri (19 și 20 de ani) și o tânăra de 20 de ani, toți din Brașov, anunță Ora de Sibiu

(Foto/Video) Doi tineri din Brașov au murit pe loc, alți doi grav răniți într-un accident lângă Dedeman Sibiu 1

În urma coliziunii, 2 persoane au decedat (pasagerul dreapta față în vârsta de 19 ani și tânăra de 20 de ani, pasagera dreapta spate) și alte 2 au fost grav rănite”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu, potrivit Turnul Sfatului.

Echipajele SAJ Sibiu au asistat medical victimele gravului accident rutier și au transportat la UPU Sibiu după cum urmează: fată de 19 ani, transportată în curs de resuscitare la UPU – declarată decedată, bărbat de 22 ani, declarat decedat,

un bărbat, aproximativ 22 ani, intubat, comă, cu prognostic rezervat și un bărbat de 20 ani, sub observație, investigat la computer tomograf, se așteaptă date”, a declarat Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al Ambulanței Sibiu, citat de Ora de Sibiu.

(Foto/Video) Doi tineri din Brașov au murit pe loc, alți doi grav răniți într-un accident lângă Dedeman Sibiu 2

Doi dintre băieți sunt la facultate în Sibiu, unul la Drept și unul la Litere. Trebuia miercuri să plecăm acasă. Ne-am trezit cu telefoane de la toate cunoștințele din Brașov, cu niște poze”, a spus un cunoscut al victimelor.

Cunoșteau mașina. Era o mașină ce o avea de doi ani, nu știu ce s-a putut întâmpla. Chiar nu-mi explic. Pentru mine e un șoc absolut”, a spus un alt prieten al victimelor, potrivit brasov.net.

Polițiștii desfășoară cercetări pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Previous Story

(Foto) Accident Brașov. O șoferiță beată s-a înfipt în sensul giratoriu de la Spitalul Județean

Next Story

Aeroportul Brașov. Adrian Veștea, concluzii după zborurile de calibrare. „Ne apropiem de finalul zborurilor de calibrare”