(Foto) Accident Brașov. O șoferiță beată s-a înfipt în sensul giratoriu de la Spitalul Județean

Last Updated on decembrie 19, 2022 Poliția face o anchetă după ce o șoferiță beată s-a înfipt în sensul giratoriu de la Spitalul Județean, duminică seara.

În data de 18.12.2022, în jurul orei 23.50, o femeie în vârstă de 47 de ani, în calitate de conducător de autovehicul, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare a vehicului, în împrejurări ce urmează a fi clarificate, și a ajuns pe spațiul verde din intersecția cu sens giratoriu a străzilor Carpați cu Calea București, din municipiul Brașov.

(Foto) Accident Brașov. O șoferiță beată s-a înfipt în sensul giratoriu de la Spitalul Județean 1 (Foto) Accident Brașov. O șoferiță beată s-a înfipt în sensul giratoriu de la Spitalul Județean 2

(Sursa foto: INFO TRAFIC BRASOV-ROMANIA via Biz Brasov)

Polițiștii prezenți la fața locului au efectuat testarea conducătorului auto pentru determinarea alcoolemiei în organism, iar rezultatul a fost pozitiv, cu valoarea de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La acest moment se efectuează cercetări în cadrul dosarului penal constituit, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de «conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe», sub coordonarea procurorului de caz”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent șef principal de poliție Daniel Zontea, citat de mytex.ro.

Previous Story

Brașov. Cvintetul vocal ANATOLY prezintă „Armonia colindelor” de Crăciun

Next Story

(Foto/Video) Doi tineri din Brașov au murit pe loc, alți doi grav răniți într-un accident lângă Dedeman Sibiu