Brașov. Cvintetul vocal ANATOLY prezintă „Armonia colindelor” de Crăciun

Last Updated on decembrie 19, 2022 Cvintetul vocal ANATOLY vă invită la concertul „Armonia colindelor”, care va avea loc vineri, 23 decembrie, de la ora 19.30, la Biserica Romano-Catolică „Sf. Petru și Paul” de pe str. Mureșenilor nr.19.

Cvintetul vocal ANATOLY: „Armonia colindelor”, darul nostru de Crăciun!
Primiți în dar de Sfântul Nicolae, invitația noastră la concertul de Crăciun de anul acesta, „Armonia colindelor”. Mult așteptatul concertul va avea loc vineri, 23 decembrie 2022, de la ora 19.30, la Biserica Romano-Catolică „Sf. Petru și Paul” de pe str. Mureșenilor nr.19.

Brașov. Cvintetul vocal ANATOLY prezintă „Armonia colindelor” de Crăciun 1

Iată că, după doi ani de pandemie, ne putem întâlni cu toții, fără restricții, pentru a ne bucura de frumusețea colindelor românești, dar și a cântecelor consacrate de Crăciun din repertoriul internațional.

Biletele se pot procura online pe site-ul www.spectacolebrasov.ro sau de la Sala PATRIA și Librăria „Șt.O. Iosif” din Brașov.
Organizatori: Primăria Municipiului Brașov, Opera Brașov, Asociația Culturală ANATOLY
Parteneri: Libris.ro, Colegiul de Onoare al Brașovului, AP Studio

Concert organizat cu sprijinul Arhiepiscopiei Sibiului, Parohiei Brașov Triaj, Parohiei Romano-Catolice „Sf. Apostoli Petru și Paul”, firmelor Contana, Doripesco și Canam România.

Previous Story

Brașov. Primăria cumpără Mall-ul de la Gară și construiește o parcare sub Bulevardul Eroilor, Parcul Central este astfel salvat

Next Story

(Foto) Accident Brașov. O șoferiță beată s-a înfipt în sensul giratoriu de la Spitalul Județean