(Foto/Video) Accident Brașov. 3 copii și 6 adulți la spital după ce mașina unei familii cu doi copii mici a fost spulberată de un microbuz pe Calea Feldioarei

Last Updated on decembrie 14, 2022 Impact violent aseară pe Calea Feldioarei din Brașov. O mașină cu doi copii a fost spulberată de un microbuz. 9 persoane au fost transportate la spital. Autoturismul, în care se aflau 2 copii şi părinţii lor, încetinise pentru a vira pe o stradă secundară. A fost însă lovit violent din spate de un microbuz în care se aflau 7 pasageri.

Claudiu Loghin – reporter Observator: Accidentul s-a petrecut pe Drumul Naţional 13, la ieşire din Braşov către Sighişoara. Microbuzul în care se aflau copii a lovit puternic, din spate, autoturismul, aflat acum pe partea cealaltă a drumului.
(Foto/Video) Accident Brașov. 3 copii și 6 adulți la spital după ce mașina unei familii cu doi copii mici a fost spulberată de un microbuz pe Calea Feldioarei 1
(foto: codlea-info.ro)

A oprit să facă stânga şi a intrat în spatele lui. Erau de la Braşov, veneau de la cumpărături şi au vrut să meargă spre casă.

(Foto/Video) Accident Brașov. 3 copii și 6 adulți la spital după ce mașina unei familii cu doi copii mici a fost spulberată de un microbuz pe Calea Feldioarei 2

(Foto/Video) Accident Brașov. 3 copii și 6 adulți la spital după ce mașina unei familii cu doi copii mici a fost spulberată de un microbuz pe Calea Feldioarei 3

În doar câteva minute, mai multe echipaje de salvare au ajuns la locul accidentului. Medicii au fost nevoiţi să trieze victimele, pentru ca adulţii şi copiii aflaţi în stare gravă să poată fi transportaţi cu prioritate spre spitale.

(Foto/Video) Accident Brașov. 3 copii și 6 adulți la spital după ce mașina unei familii cu doi copii mici a fost spulberată de un microbuz pe Calea Feldioarei 4

Bogdan Dumitrescu – Ambulanţa Braşov: La faţa locului au fost găsite 11 victime, conştiente. La spital au ajuns 9 pacienţi, printre care 3 copii.

Polițiștii solicitați s-au deplasat la fața locului și, din primele date, se pare că vehiculele s-ar fi colizionat prin intrarea unuia în spatele celuilalt.
În urma evenimentului, nouă dintre persoanele aflate în cele două autovehicule au fost transportate la o unitate sanitară pentru îngrijiri medicale, două dintre acestea fiind minori.

În cauză a fost întocmit dosar penal și cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, potrivit mytex.ro.

Previous Story

Brașov. Boicot. Universitatea Transilvania închide toate conturile de la băncile austriece. „Până în momentul în care autorităţile acestui stat vor adopta o decizie corectă”

Next Story

 Membru echipaj care a aterizat pe Aeroportul Brașov. „Din aer suntem singurii care putem face măsurători de parametru astfel încât să fim siguri că ei sunt în toleranță. Trebuie o atenție deosebită”