Cine sunt tinerii care au murit în accidentul teribil de lângă Dedeman Sibiu. Tânărul era fiul unui politician din Brașov iar tânăra era fiica unui preot din Sibiu

Last Updated on decembrie 20, 2022 Noi informații au apărut în cazul accidentului violent în care doi tineri și-au pierdut viața iar doi sunt în stare gravă. Mașina în care se aflau a intrat cu viteză într-un TIR, lângă Dedeman Brașov.

În mașina făcută zob se aflau patru prieteni – trei băieți și o fată, nici unul mai mare de 20 de ani. Băieții erau studenți la Universitatea din Sibiu, la Drept și la Litere. Tânăra studia în străinătate și venise de sărbători acasă, spun cei de la Pro Tv.

Cine sunt tinerii care au murit în accidentul teribil de lângă Dedeman Sibiu. Tânărul era fiul unui politician din Brașov iar tânăra era fiica unui preot din Sibiu 1

Autoturismul valorează peste 70 de mii de euro. Aparținea tatălui tânărului mort în accident, un om de afaceri și politician din Brașov. Băiatul de 19 ani se afla pe scaunul din dreaptă față. Cedase volanul prietenului său.

Tânăra decedată în accidentul în care s-a stins și Andrei, fiul antreprenorului și politicianului brașovean Emanuel Constantin Preda, era fiica unui preot din Sibiu. Tânăra de 20 de ani era fiica preotului evanghelic Untch Klaus. Tatăl îndoliat și-a schimbat astăzi fotografia de pe Facebook, punând una în care apare Sonja, anunță mytex.ro.

Tinerii rulau cu viteză foarte mare. De la momentul în care intră în raza camerei de supraveghere și până la impact se scurg doar 5 secunde. Distanța parcursă de mașină este de circa 160 de metri. Calculele arată că, și în frânare, limuzina avea o viteză medie de 115 kilometri pe oră. Acul vitezometrului s-a oprit la 80 de kilometri pe oră. Martorii spun că, puțin înainte de accident, șoferul depășise prin dreapta o altă mașină.

Când au ajuns echipajele de intervenţie, pasagerul din dreapta șoferului era încarcerat. În ciuda eforturilor medicilor, a murit la scurt timp după impact. În drum spre spital s-a stins și fata de 20 ani, care stătea în spatele lui. Un alt tânăr, și el pasager, a fost resuscitat și este acum la terapie intensivă, intubat. Șoferul are coloana vertebrală fracturată.

Andrei Preda, celălalt tânăr decedat, avea doar 19 ani și era din Brașov. Tânărul se afla pe locul din dreapta-față al mașinii și, în urma impactului devastator, a murit pe loc. Autoturismul marca Audi era de fapt al lui, însă îl lăsase pe prietenul său să îl conducă.

Părinții lui i-au transmis ultimele gânduri pe rețelele de socializare, acolo unde au și publicat o fotografie cu băiatul lor. „Drum lin printre stele, Andrei! Mama, tati și Matei (n.r. – celălalt copil din familie) te vom iubi mereu. Dumnezeu să te aibă în pază și să asculte rugăciunile noastre pentru tine!”, este mesajul tatălui, Emanuel Preda, antreprenor și politician, membru al PSD Brașov.

Previous Story

Brașov. Criză de medici de familie. Peste 100 de medici au ajuns la vârsta pensionării, dar nu are cine să vină în locul lor

Next Story

Aeroportul Brașov. Zborurile de calibrare au fost finalizate. Adrian Veștea: „Scriem istorie în aviaţia română prin faptul că punem pe harta României cel mai nou şi mai modern aeroport, singurul construit de la zero în ultimii 50 de ani”