(Video) Momentul accidentului din Făgăraș, un bebeluș a intrat în stop cardio-respirator. Doi adulți au ajuns în stare gravă la spital

Last Updated on noiembrie 7, 2022 Accident teribil, duminică, la intrare în Făgăraș. Camerele de supraveghere din apropiere au surprins cu exactitate momentul impactului. În urma accidentului, doi bărbați și un copil în vârstă de un an și trei luni au ajuns în stare gravă la spital. Mai multe echipaje ale ISU și SAJ Brașov au fost chemate la fața locului.

Pompierii au scos de sub fiarele unei mașini un bărbat în vârstă de 23 de ani, care a fost transportat de urgență la spitalul din municipiul Făgăraș. Tânărul a suferit un traumatism toracic și unul la coloană. Și un alt bărbat, de 53 de ani, a ajuns la spital cu politraumatism, anunță wowbiz.ro.

(Video) Momentul accidentului din Făgăraș, un bebeluș a intrat în stop cardio-respirator. Doi adulți au ajuns în stare gravă la spital 1

A treia victimă a impactului, un copil de un an și trei luni, a fost transportat la spital de către tatăl său înainte ca echipajele medicale să ajungă la locul faptei. Copilul a intrat în stop cardio-respirator.

Pe lângă victimele care au ajuns la spital, alți trei bărbați cu vârste cuprinse între 40 și 77 de ani au avut nevoie de îngrijirile echipajelor SMURD. Aceștia au refuzat, însă, transportul la o unitate medicală.

La data de 06.11.2022, în jurul orei 16:38, pe DN 1, la intrare în municipiul Făgăraş, pe sensul de mers dinspre municipiul Sibiu, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme şi un autovehicul de trasport persoane.

În urma coliziunii dintre vehiculul de transport persoane şi autoturismul aflat în faţa sa, autoturismul a ajuns pe sensul opus de mers, unde a fost colizionat de un al treilea vehicul. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a patru persoane, între acestea fiind şi un copil”, a transmis Poliţia Judeţeană Braşov, potrivit ziare.com.

Previous Story

Dan Alexa, antrenor FC Brașov: „Mă bucur că au început să marcheze oamenii noştri de atac”

Next Story

Doi brașoveni, soț și soție, au dat cu capul de asfalt după ce au căzut de pe o trotinetă electrică