Dan Alexa, antrenor FC Brașov: „Mă bucur că au început să marcheze oamenii noştri de atac”

Last Updated on noiembrie 4, 2022 Dan Alexa, antrenor FC Brașov, a venit cu explicații înaintea meciului din deplasare cu Concordia Chiajna, echipă care sezonul trecut a pierdut la loviturile de departajare promovarea în Liga 1.

Înaintea deplasării în Ilfov, Dan Alexa, antrenorul „galben-negrilor”, le cere jucătorilor să aibă curaj, tupeu, determinare.

Dan Alexa, antrenor FC Brașov

„O să fie un joc complicat, deoarece Chiajna în ultimele jocuri a arătat consistenţă. Exact stilul lui Eugen Trică, un antrenor pragmatic, care organizează foarte bine defensiv echipa. Au jucători de calitate pe faza ofensivă, care pot face oricând diferenţa. Au avut rezultate bune în ultima vreme.

Este un joc greu, dar am pretenţii de la jucătorii mei să avem o abordare bună. Este una dintre echipele care şi-a anunţat la începutul sezonului intenţia de a promova. Este un joc în deplasare şi trebuie să avem curaj, tupeu, determinare şi să fim foarte organizaţi, să nu mai facem greşelile din trecut. Vreau să văd echipa noastră cum reacţionează având continuitate.

Trebuie să avem măcar 3-4 rezultate consecutive pozitive. Mă bucur că au început să marcheze oamenii noştri de atac. Aştept şi de la alţii să facă diferenţa. Asta ne-a lipsit până acum. Sper ca jocul cu Dumbrăviţa să ne fi dat încredere, este clar că acum avem un moral bun, după un meci în care am marcat 4 goluri. Dar nu trebuie să fie o mare presiune pe noi la Chiajna. Este un meci important, dar nu decisiv. Nu este o partidă-cheie, dar trebuie să o tratăm cu seriozitate maximă”, a spus Dan Alexa, antrenorul lui FC Braşov, citat de bzb.ro.

La Chiajna, FC Brașov nu se va putea baza pe serviciile lui Jovanovic și Sorsa, accidentați de mai multă vreme, în timp ce Vasile Constantin este accidentat.

Previous Story

Brașov. Fată de 13 ani dispărută. Ai văzut-o?

Next Story

(Video) Momentul accidentului din Făgăraș, un bebeluș a intrat în stop cardio-respirator. Doi adulți au ajuns în stare gravă la spital