Doi brașoveni, soț și soție, au dat cu capul de asfalt după ce au căzut de pe o trotinetă electrică

Last Updated on noiembrie 7, 2022 Poliția anunță că a început cercetările după ce doi brașoveni, soț și soție, au ajuns la spital după ce au căzut de pe o trotinetă electrică.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Brașov, efectuează cercetări într-un accident rutier, după ce un bărbat împreună cu soția sa s-au urcat pe o trotinetă electrică și a condus-o pe străzile din municipiul Brașov, iar în urma unei dezechilibrări ambii au căzut pe asfalt și s-au lovit în zona capului, anunță bizbrasov.

Doi brașoveni, soț și soție, au dat cu capul de asfalt după ce au căzut de pe o trotinetă electrică 1
(foto arhiva)

În fapt, la data de 05.11.2022, în jurul orei 01.00, cei doi soți s-au urcat pe o trotinetă electrică și s-au deplasat pe strada Bisericii Române, din municipiul Brașov, iar la un moment dat au pierdut echilibrul asupra trotinetei și au căzut pe asfalt, suferind leziuni.

Cei doi soți au fost transportați la unitatea spitalicească, unde au primit îngrijiri medicale de specialitate. De asemenea, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul arătând faptul că avea o alcoolemie de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, potrivit brasovtv.com.

Cercetările sunt continuate în dosarul penal constituit pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Previous Story

(Video) Momentul accidentului din Făgăraș, un bebeluș a intrat în stop cardio-respirator. Doi adulți au ajuns în stare gravă la spital

Next Story

Raed Arafat: Anul acesta, la Brașov, se deschide baza aeriană pentru elicopterele SMURD