Pe 11 noiembrie, începe Black Friday în Dedeman Brașov!

Last Updated on noiembrie 8, 2022 Dedeman anunță că va avea Black Friday la magazinele din Brașov, în perioada 11-20 noiembrie.

DEDEMAN: „Pe 11 noiembrie, începe Black Friday în Dedeman Brașov!
Te așteaptă mii de produse cu prețuri speciale!
Fii pe fază: stocurile vor fi limitate!”

Pe 11 noiembrie, începe Black Friday în Dedeman Brașov! 1

Peste 80% dintre români spun că vor face cumpărături anul acesta de Black Friday, arată cele mai recente studii. Mulţi dintre ei chiar au făcut economii special pentru această perioadă a anului. În ciuda valului de scumpiri, premisele sunt chiar optimiste. Estimările arată că ediţia de anul acesta va genera, în România, încasări de peste 400 milioane de euro, în creştere faţă de anul trecut, anunță Observator Tv.

Black Friday 2022 la eMAG: Când începe oficial campania de reduceri

Reduceri de peste 360 de milioane de lei la 1,5 milioane de produse vor fi disponibile pe data de 11 noiembrie, ziua oficială “Black Friday” în România, a anunţat, luni, retailerul online eMag, într-o conferinţă de presă.

Ajuns la cea de-a 12-a ediţie, “Black Friday” din 2022 ţine cont de nevoile din această perioadă ale oamenilor care, potrivit unui studiu Kantar, vor căuta produse electrocasnice mici (39,1%), televizoare (33,5%), telefoane mobile (22,6%), haine (22,4%) şi frigidere (20,7%), potrivit stiripesurse.ro.

Aceeaşi cercetare relevă faptul că bugetul pe care îl planifică pentru cumpărăturile de anul acesta de “Black Friday” este cel mai mare de până acum, în medie 2.500 lei, cu 13% mai mult decât în 2021.

Estimările reprezentanţilor retailerului arată vânzări de 639 milioane de lei, de “Black Friday 2022”, în creştere cu 30 de milioane de lei faţă de anul trecut.

În acest an, la evenimentul reducerilor, eMag a anunţat că va livra din Centrul logistic al viitorului, o investiţie de peste 43 de milioane de euro în roboţi şi tehnologie de ultimă generaţie la nivel mondial, care ajută angajaţii să fie mai productivi.

În ceea ce priveşte livrarea comenzilor, acestea vor avea loc până pe data de 25 noiembrie. “(…) cu ajutorul infrastructurii easybox dezvoltate de Sameday, care a ajuns la peste 3.600 de unităţi şi a firmelor de curierat, eMAG este pregătită să asigure livrarea tuturor comenzilor până pe 25 noiembrie. În Bucureşti, eMAG estimează că aproape 40.000 de colete vor ajunge la easybox în seara de Black Friday, chiar pe 11 noiembrie”, precizează compania.

Pentru ziua cu cele mai mari reduceri din an, eMag oferă patru vouchere în valoare de 25 de lei în cele patru aplicaţii de e-commerce – eMAG, Tazz, Fashion Days şi Freshful – celor care cumpără un abonament Genius, în perioada 7 – 13 noiembrie. Astfel, costul abonamentului pe un an de zile este zero.

De asemenea, clienţii au la dispoziţie soluţii de plată flexibile şi pot achita în patru rate, prin contul eMAG/My Wallet, la produsele pe care le achiziţionează de “Black Friday” pentru un milion de clienţi, dar şi soluţii de finanţare cu până la 40 de rate fără dobândă, prin cardurile bancare.

Previous Story

Flavia Boghiu anunță construcția unei noi creșe. „Cartier cu cartier, facem din Brașov nu doar orașul cel mai frumos din România, dar orașul în care se trăiește cel mai bine!”

Next Story

Sentință definitivă. Cetățuia Brașovului înapoi la statul român. O va da Guvernul Primăriei Brașov, pentru restaurare?