Flavia Boghiu anunță construcția unei noi creșe. „Cartier cu cartier, facem din Brașov nu doar orașul cel mai frumos din România, dar orașul în care se trăiește cel mai bine!”

Last Updated on noiembrie 8, 2022 Flavia Boghiu a anunțat că Primăria va mai construi o creșă în Brașov. Proiectul a fost aprobat pentru o finanțare cu bani europeni prin PNNR.

Flavia Boghiu:Mai facem încă o creșă, de data aceasta în Bartolomeu- Avantgarden.
Ni s-a aprobat finanțarea prin PNRR pentru construirea unei creșe medii în cartierul Bartolomeu – Avantgarden. Este prima creșă care se construiește în zonă.

Flavia Boghiu anunță construcția unei noi creșe. „Cartier cu cartier, facem din Brașov nu doar orașul cel mai frumos din România, dar orașul în care se trăiește cel mai bine!” 1

Terenul pe care va fi construită creșa și vor fi amenajate zona de joacă și zona verde este situat pe str. Lebedei nr. 18, are o suprafață de 6.045 de m.p și a fost donat de dezvoltatorul cartierului Avantgarden. Am vorbit de multe ori despre dezvoltare coerentă și colaborare între public și privat în interesul oamenilor care își cumpără locuinte în cartierele nou dezvoltate. Ei bine, iată că vorbele se probează cu fapte.

În administrația Coliban se derulează cel mai amplu program de investiții în infrastructură educațională de după 1989 încoace. Pe lângă creșa din Coresi ce va fi gata anul viitor, avem aprobate la finanțare creșele de pe 13 Decembrie, acum cea de pe Lebedei, iar cea din Stupini se găsește pe lista-sinteză a Companiei Naționale de Investiții. E ceva, față de o creșă, cât se construise în ultimii 12 ani.

Cartier cu cartier, facem din Brașov nu doar orașul cel mai frumos din România, dar orașul în care se trăiește cel mai bine!

Previous Story

Primarul Allen Coliban, aranjat politic, anunță că „Brașovul va fi împânzit de piste de biciclete, legând toate cartierele între ele”

Next Story

Pe 11 noiembrie, începe Black Friday în Dedeman Brașov!