Brașov. Mergi? Aprinderea luminițelor de sărbători, 30 noiembrie, Piața Sfatului

Last Updated on noiembrie 25, 2022 Primăria Brașov te invită în data de 30 noiembrie, de la ora 17.00, la evenimentul de aprindere a luminițelor de sărbători, în Piața Sfatului.

În cadrul evenimentului vor concerta în piață fanfara Colegiului Național „Andrei Șaguna”, Burzenländer Blaskapelle Kronstadt – Fanfara „Ţara Bârsei” și soliști vocali de la Opera Brașov.

Brașov. Mergi? Aprinderea luminițelor de sărbători, 30 noiembrie, Piața Sfatului 1

„Vă invităm miercuri, 30 noiembrie 2022, la ora 17.00 în Piața Sfatului să dăm împreună startul magiei iernii la Brașov.

Mai întâi, vor concerta în piață fanfara Colegiului Național „Andrei Șaguna”, Burzenländer Blaskapelle Kronstadt – Fanfara „Ţara Bârsei” și soliști vocali de la Opera Brașov.

Apoi, vom asista împreună la aprinderea luminilor festive, vedeta fiind, bineînțeles, bradul de Crăciun din piață.

Pentru ca spectacolul de lumini să fie complet, vom avea și proiecție de lasere!

La final, concertul de colinde al soliștilor Operei Brașov ne va introduce în atmosfera de sărbătoare. Haideți să cântăm împreună!

Cu aceeași ocazie, se deschide și cel mai mare Târg de Crăciun din Brașov, cu 60 de căsuțe unde producători, meșteșugari și comercianți îi așteaptă pe brașoveni și turiști să descopere experiența culinară și tradițiile din zona noastră”, au transmis organizatorii.

Previous Story

Allen Coliban: „Suntem pregătiți să deszăpezim Brașovul și în această iarnă”

Next Story

Junii Brasovului: „Vă așteptăm pe 1 Decembrie în Piața Unirii să sărbătorim împreună ziua Națională”. Ce poți face la Brașov în minivacanța de 1 Decembrie