Junii Brasovului: „Vă așteptăm pe 1 Decembrie în Piața Unirii să sărbătorim împreună ziua Națională”. Ce poți face la Brașov în minivacanța de 1 Decembrie

Last Updated on noiembrie 26, 2022 Junii Brasovului:Vă așteptăm pe 1 Decembrie ora 11:00 în Piața Unirii să sărbătorim împreună ziua Națională”

Brașovenii și turiștii sunt invitați la evenimente de sărbătoare în minivacanța de 1 decembrie. Aprinderea luminițelor de Crăciun, Paradă Militară, evenimentul Junilor Brașoveni.

Junii Brasovului:Vă așteptăm pe 1 Decembrie ora 11:00 în Piața Unirii să sărbătorim împreună cu Junii Brasovului ziua Națională”
Junii Brasovului: „Vă așteptăm pe 1 Decembrie în Piața Unirii să sărbătorim împreună ziua Națională”. Ce poți face la Brașov în minivacanța de 1 Decembrie 1
Junii Brasovului: „Vă așteptăm pe 1 Decembrie în Piața Unirii să sărbătorim împreună ziua Națională”. Ce poți face la Brașov în minivacanța de 1 Decembrie 2
(foto Andrei Paul)

Luminițele festive se vor aprinde chiar în prima zi de minivacanță

Cei care vor veni la Brașov se vor putea în primul rând de aprinderea bradului și de deschiderea târgului de Crăciun. Dublul eveniment va avea loc chiar în 30 noiembrie, prima zi liberă. Evenimentul va începe la orele 17.00, în Piața Sfatului.

Momentul aprinderii luminițelor va fi marcat de un concert de colinde susținut de artiști de la Opera Brașov. În cadrul târgului de Crăciun, brașovenii și turiștii se vor putea bucura de produse variate. Ei se vor putea încălzi cu un ceai sau vin fiert, vor putea cumpăra produse alimentare tradiționale și vor putea căuta, din timp, cadouri pentru cei dragi. Potrivit Primăriei, Brașovul va avea cel mai mare Târg de Crăciun de până acum. La acesta vor fi prezenți 60 de producători, meșteșugari și comercianți

Instituția Prefectului Județul Brașov și Garnizoana Brașov vă invită joi, 1 Decembrie 2022, la ceremonia militară și religioasă dedicată Zilei Naționale a României

Ceremonia va avea loc în municipiul Brașov, pe Bulevardul Eroilor (zona Pieței Tricolorului), începând cu orele 12:00, anunță Realitatea Brașov.

Defilarea personalului și tehnicii militare se va desfășura cu efective aparținând Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa”, Inspectoratului de Jandarmi Județean „Nicolae Titulescu”, Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Țara Bârsei” al județului Brașov și Inspectoratului de Poliție Județean.

În încheierea ceremoniei vor defila, prezentând onorul, 350 de militari și 50 de mijloace tehnice, reprezentând Ministerul Apărării Naționale și Ministerul Afacerilor Interne, urmați de un survol al aeronavelor aparținând Aeroclubului Teritorial „Iosif Șilimon” Brașov.

La festivitate vor participa atât oficialități locale și cadre militare din structuri aflate în compunerea Garnizoanei Brașov, cât și cadre militare în rezervă și în retragere, alături de veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial.

O retragere cu torțe a 200 de militari, aparținând structurilor Ministerului Apărării Naționale și Ministerului Afacerilor Interne, va avea loc începând cu orele 18:00 pe itinerarul Biserica Neagră – Strada Mureșenilor – Bulevardul Eroilor – Piața Tricolorului – Bulevardul 15 Noiembrie – Comandamentul Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa”.

Paradă și la Râșnov

Și Primăria Râșnov anunță paradă militară de 1 Decembrie, potrivit Mytex.ro.
PROGRAM:
12.00 – Parada Militară
12.15 – Slujbă religioasă ( oficiată de preoții parohiilor din Râșnov )
12.25 – Program artistic al Unităților de Învățământ din Orașul Râșnov.

Evenimentele din Codlea

Autoritățile din Codlea vă invită în data de 1 Decembrie, de la orele 13:00, la două evenimente:
„LA MULȚI ANI, ROMÂNIA!” – dedicat Zilei Naționale a României
și
„APRINDEREA LUMINILOR DE SĂRBĂTORI 2022″.
„Fie că veniți de la ora 13:00 la Monumentul Eroilor, fie că veniți de la ora 14:00 în Promenada, noi vă așteptăm în număr cât mai mare să sărbătorim împreună!”, au transmis reprezentanții Primăriei Codlea.

Previous Story

Brașov. Mergi? Aprinderea luminițelor de sărbători, 30 noiembrie, Piața Sfatului

Next Story

(Foto/Video) Brașov. Incendiu puternic la intrare în Sânpetru. „Pozele sunt făcute din Triaj”