Brașov. Cu sau fără terase în Piața Sfatului pe durata Târgului de Crăciun?

Last Updated on noiembrie 11, 2022 Primăria a adus deja Bradul de Crăciun în Piața Sfatului iar patronii de restaurante sunt nervoși pentru că trebuie să renunțe la terase. Primăria va amenaja Târgul de Crăciun și nu prea ar mai fi loc și pentru terase. Proprietarii de restaurante spun să se procedeze ca anul trecut, cu Targ și terase.

Cupt’or:Aducerea bradului in Piata Sfatului vine la pachet cu zvonurile conform cărora terasele din Piata Sfatului vor fi desființate, pe perioada Târgului de Craciun.
Suntem curioși dacă va va plăcea mai mult aceasta varianta propusă de către cei din Primaria Brasov, pe care unii dintre noi i-am votat, unii nu…

Brașov. Cu sau fără terase în Piața Sfatului pe durata Târgului de Crăciun? 1

Noi, echipa Cupt’or … nu avem cum sa ne bucurăm de astfel de zvonuri… mai ales când este vorba despre 55 de angajați, implicit 55 de familii care depind de noi și de activitatea locatiei.
Chiar dacă Primaria Brasov nu ne dorește aici, unde avem “casa”…. Pentru noi sunt importante părerile voastre : un Târg de Craciun cu…. Sau fără terasele restaurantelor cu 7-11 ani activitate, in spate…

George Boroda: „Terasele închise au fost o excepție în pandemie, în acest moment nu există o acoperire legala pentru aceste construcții temporare. În opinia mea, dacă oamenii stau frig și le este servită masa, afară, iarna, asta nu înseamnă ospitalitate.

Toți vizitatorii orașului trebuie tratați cu respectul cuvenit.
Târgul de Crăciun este un motiv bun pentru a vizita Brașovul în decembrie, iar asta îi ajută și pe antreprenorii locali”.

Bradul de Crăciun a ajuns în Piața Sfatului

Conform lui Dan Olteanu, directorul RPLK, joi, la ora 19.15 a plecat dinspre Poiana și in jurul orei 20.00 a ajuns in Piata Sfatului. Bradul este dintr-o pășune din Poiana Brasov, proprietate a Municipiului, și are peste 20 de metri înălțime, potrivit Biz Brașov.

Brașov. Cu sau fără terase în Piața Sfatului pe durata Târgului de Crăciun? 2

Allen Coliban: A venit bradul nostru cel frumos.
Vă așteptăm pe toți, brașoveni și turiști, pe 30 noiembrie, la aprinderea iluminatului de sărbători și la deschiderea târgului de Crăciun”.

În 9 noiembrie, pe platforma electronică de achiziţii publice a fost postat anunţul de atribuire pentru un alt contract semnat de Primăria Braşov ce vizează activităţile din timpul sărbătorilor de iarnă. Mai exact, pentru spectacolul „Miracle of Christmas Spectacular Street Visuals Stellarium – Santa Claus Track Gps”, municipalitatea braşoveană va plăti 89.250 lei (inclusiv TVA) unei firme din judeţul Bacău, SC Music Awards SRL, anunță bzb.ro.

Astfel, în baza acestui contact, în perioada 15 decembrie – 25 decembrie, prestatorul va asigura proiecţii video cu tematică de Crăciun, respectiv creaţii visuals, mapping realizate cu tehnologie high-tech, sunet digital, instalaţii multimedia, videoproiectoare, ecaran circular pentru proiecţie 180 grade, urmărire live traseu Moş Crăciun.

Previous Story

Brașov. Black Friday la Mall-urile AFI și Coresi

Next Story

Brașov. Marian Godina, mesaj dur pentru proprietarii de terase din Piața Sfatului. „Mai luați-vă șandramalele de acolo că dacă vreau să trec cu căruțul cu copil prin Piața Sfatului trebuie să fac slalom printre ospătari și surse de încălzire”