Brașov. Marian Godina, mesaj dur pentru proprietarii de terase din Piața Sfatului. „Mai luați-vă șandramalele de acolo că dacă vreau să trec cu căruțul cu copil prin Piața Sfatului trebuie să fac slalom printre ospătari și surse de încălzire”

Last Updated on noiembrie 12, 2022 Scandal total pentru terasele din Piața Sfatului. Primăria va instala căsuțe pentru Târgul de Crăciun iar proprietarii restaurantelor din Piața Sfatului fac scandal pentru că trebuie să stângă terasele. Există brașoveni care consideră că Târg și terase este prea mult în Piața Sfatului, va fi iar înghesuială de Sărbători, nu ai pe unde să te plimbi. Printre aceștia, Marian Godină, care a transmis un mesaj dur proprietarilor de terase din Piața Sfatului.

Restaurantul Cupt’or:In prima poza regăsiți actualele “căsuțe” din Piata Sfatului.
Dacă cei din conducerea Primăriei optează pentru ele in detrimentul teraselor, in ideea in care sunt mai frumoase, înseamnă ca eforturile noastre au fost in zadar!
In cea de-a doua poza ii regăsiți pe cei care nu au mai avut ce face și, sub presiunea celor de la Politia Locala, au fost nevoiți sa își strângă terasa.

Brașov. Marian Godina, mesaj dur pentru proprietarii de terase din Piața Sfatului. „Mai luați-vă șandramalele de acolo că dacă vreau să trec cu căruțul cu copil prin Piața Sfatului trebuie să fac slalom printre ospătari și surse de încălzire” 1

In ultima poza ne regăsiți pe noi, Old Jack Burger House , Dollisima, Pizza Roma, Go Greek Taverna, cei care rezistam, deocamdată și doar impreuna cu voi avem o mică șansa împotriva celor care au promis sa apere drepturile și libertățile cetățenilor.
Dacă acesta este imaginea viitorului turismului in Brasov…. Ceva este greșit!

Brașov. Marian Godina, mesaj dur pentru proprietarii de terase din Piața Sfatului. „Mai luați-vă șandramalele de acolo că dacă vreau să trec cu căruțul cu copil prin Piața Sfatului trebuie să fac slalom printre ospătari și surse de încălzire” 2

Brașov. Marian Godina, mesaj dur pentru proprietarii de terase din Piața Sfatului. „Mai luați-vă șandramalele de acolo că dacă vreau să trec cu căruțul cu copil prin Piața Sfatului trebuie să fac slalom printre ospătari și surse de încălzire” 3

Marian Godina:Vaaai, am ajuns la partea cu cele 55 de familii și mi-au dat lacrimile. Deci voi nu pentru voi vă zbateți, nu spre îmbogățirea voastră, ci doar vă gândiți la cei 55 de angajați și ale lor familii. Oare cu cât îi plătiți pe acei angajați? Oare îi băgați, din când în când, în concediu fără plată deși ei vin la muncă?

Cât despre terase, mai luați-vă șandramalele de acolo că dacă vreau să trec cu căruțul cu copil prin Piața Sfatului trebuie să fac slalom printre ospătari și surse de încălzire. Ba chiar dacă vrei să te așezi pe o băncuță, ajungi cu ceafa în mesele voastre, de mai e puțin și apare și un ospătar să te întrebe dacă nu cumva vrei să comanzi ceva. Totuși orașul ăsta e încă al brașovenilor și al turiștilor, nu al patronilor de terase.

Auzi la ei… 55 de familii”.

Previous Story

Brașov. Cu sau fără terase în Piața Sfatului pe durata Târgului de Crăciun?

Next Story

Brașov. Alertă răpire! Două fete de 10 și 12 ani au fost răpite de la domiciliul lor! Polițistul Marian Godina: „Le-a luat cu mașina aseară”