Brașov. Black Friday la Mall-urile AFI și Coresi

Last Updated on noiembrie 10, 2022 Mall-urile din Brașov anunță că au început promoțiile de Black Friday.

Începând de joi, 10 noiembrie încep campaniile de Black Friday la Mall-ul AFI cu reduceri de până la 80%. Unele campanii sunt active doar în weekend-ul 11 – 13 noiembrie, altele durează până la finalul lunii. Te invităm pe pagina de facebook AFI Brașov să descoperi toate campaniile de Black Friday din mall, anunță Biz Brasov.

Brașov. Black Friday la Mall-urile AFI și Coresi 1

NOIembrie nu este doar despre shopping și achiziții NOI la AFI Brașov, ci și despre timp fain pentru NOI. Îți reamintim că până în 21 noiembrie te mai poți bucura de Muzeul Simțurilor inaugurat în weekend-ul aniversar, în zonele implementate în esplanada de la etajul 1 și pe Podul Artiștilor, vis a vis de Obstentum din mall. Te așteptăm să te distrezi alături de prieteni cu Funny mirros, Patul cu cuie, Camera cu susul în jos, Swap faces, Kaleidoscop și expoziția cu Iluzii Optice. Ne vedem la mall!

Coresi Shopping Resort: „Black Friday a început la KVL by Kenvelo! 🤩
În perioada 10-14 noiembrie, la KVL #Coresi ai 50% reducere la toate articolele cu preț întreg. E simplu să arăți și să te simți cool! 😎”

Brașov. Black Friday la Mall-urile AFI și Coresi 2

Coresi Shopping Resort: „Ești pregătit? 😏 Christian Tour #Coresi a dat startul ofertelor de Black Friday la Târgul de Turism Christian Tour! ✈️🏖
Grăbește-te și prinde oferta preferată cu reduceri de până la 60% în perioada 9-13 noiembrie! 🧳”
Brașov. Black Friday la Mall-urile AFI și Coresi 3

Previous Story

Jaf la o școală de schi din Poiana Brașov. „Furt grupa mare din Poiană! Geană pe OLX, market și talciocuri!”

Next Story

Brașov. Cu sau fără terase în Piața Sfatului pe durata Târgului de Crăciun?