Aeroportul Brașov „deschis” de avioanele TAROM. „Prima aeronavă comercială care va ateriza pe pista noului aeroport din Brașov va fi una românească, aparținând TAROM”

Last Updated on noiembrie 15, 2022 Aeroportul Brașov a început „bătălia” pentru operatorii aerieni. Președintele CJ Adrian Veșeta a anunțat că Aeroportul va fi deschis în iunie 2023.

Prima aeronavă comercială care va ateriza pe pista noului aeroport din Brașov va fi una românească, aparținând TAROM”, a declarat Mihăiță Ursu, CEO al TAROM, potrivit mytex.ro.

Aeroportul Brașov „deschis” de avioanele TAROM. „Prima aeronavă comercială care va ateriza pe pista noului aeroport din Brașov va fi una românească, aparținând TAROM” 1

Anunțul a fost făcut în cadrul discuțiilor cu președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea. Dar și cu directorul general al Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav, Alexandru Anghel.

În cadrul întâlnirii de la sediul companiei, s-a convenit identificarea unor variante durabile pentru ca TAROM să poată opera zboruri între București și Brașov. Acest lucru poate fi posibil cel mai devreme la sfârșitul anului viitor.

TAROM urmărește cu atenție piața și se dovedește încă o dată un partener de încredere al românilor și nu numai. Putem discuta despre operarea curselor între București și Brașov și retur. Asta doar dacă infrastructura viitorului aeroport o va permite.

Și dacă se va pune accent pe condiționalitatea ca între aeroport și centrul Brașovului să existe servicii integrate de transport al călătorilor. Dar și disponibilitatea serviciilor de tipul rent-a-car pentru viitorii pasageri”, a adăugat directorul general al TAROM, citat de boardingpass.ro

Previous Story

Aeroportul Brașov. Primele pachete de vacanță în Antalya, cu chartere. Ruta a fost confirmată de un director al Aeroportului

Next Story

35 de ani de la revolta anticomunistă de la Braşov. Revolta s-a declanşat la Uzina de Autocamioane ”Steagul Roşu”