Aeroportul Brașov. Primele pachete de vacanță în Antalya, cu chartere. Ruta a fost confirmată de un director al Aeroportului

Last Updated on noiembrie 14, 2022 Operatorul de turism Fibula Air a lansat pachete turistice ce include charter cu plecare de pe Aeroportul Internațional Brașov, spre Antalya – Turcia, în sezonul de vară 2023.
Cursele vor fi operate în fiecare zi de sâmbătă în perioada 17 iunie – 30 septembrie, potrivit anunțului postat de operatorul de turism.

Este un oraș de plecare nou. Împreună cu Constanța, vom avea anul acesta – pe lângă cele 10 orașe de unde deja operăm – am primit și rezervări pe ruta Brașov – Antalya. Condițiile de rezervare: 20% avans, 2 zile de la confirmare, și 80% restul de plată cu 21 de zile înainte de plecare. La fel sunt și condițiile de anulare, ca și cele de plată”, a explicat reprezentantul agenție, Laura Anca, potrivit Radiobrasiovfm.ro.

Aeroportul Brașov. Primele pachete de vacanță în Antalya, cu chartere. Ruta a fost confirmată de un director al Aeroportului 1

Ruta a fost confirmată de directorul Direcţiei Implementare Aeroport din cadrul Consiliului Județean Braşov, Alexandru Anghel.

El a precizat că nu au fost încă încheiate contractele de operare, însă tarifele de aterizare și servicii pe aeroportul din Brașov au fost stabilite deja și au fost comunicate publicației de informare aeronautică, conform procedurii.

Sunt 2 tipuri de zboruri care se pot organiza de pe un aeroport: cele care sunt gen curse charter și au un caracter sezonier, și sunt cursele regulate. De cursele din acestea cu caracter sezonier se ocupă compania de turism, sau tur opertorii mari, care au acces la hoteluri și facilități de cazare într-un număr mare și tot ei angajează și partea de transport cu diverși operatori aerieni.

În momentul de față sunt puse la vânzare bilete către Antalya de către un astfel de tur operator, prin diverși parteneri pe care îi are la nivel local”, a precizat Alexandru Anghel.

Cel mai ieftin pachet de vacanță găsit pentru Antalya, cu plecare din Brașov în data de 17 iunie, este la Hotelul Lemas Suite by Kulabey. La locația de trei stele, camera cu cazare 7 nopți, fără masă, costă 828 de euro. În preț sunt incluse taxele de aeroport și transferul de la aeroportul din Antalya la hotel și înapoi, anunță mytex.ro.

Pentru plecarea din 17 iunie, cel mai ieftin pachet all inclusive văzut pe www.krontour.ro este la Hotelul Angora, 942 de euro/cameră. Hotelul este catalogat cu trei stele.

Previous Story

Primii fulgi de zăpadă la Brașov, la final de săptămână. Meteorologii anunță un noul val de aer polar peste România

Next Story

Aeroportul Brașov „deschis” de avioanele TAROM. „Prima aeronavă comercială care va ateriza pe pista noului aeroport din Brașov va fi una românească, aparținând TAROM”