RATBV scoate troleibuzele de pe linia 8 și le înlocuiește cu autobuze

Last Updated on octombrie 19, 2022 RATBV Brașov anunță că de astăzi, 19 octombrie, troleibuzele de pe lina 8 (Saturn – Rulmentul) vor fi înlocuite cu autobuze până la finalizarea lucrărilor de infrastructură ce se vor desfășura pe Bulevardul Gării, în zona în care s-a produs o surpare a carosabilului.

Societatea noastră îi asigură pe toți utilizatorii acestui traseu că va face tot ce este posibil pentru ca schimbarea prezentată să afecteze cât mai puțin graficele de circulație valabile pentru linia 8, cât și capacitatea de transport oferită.

RATBV scoate troleibuzele de pe linia 8 și le înlocuiește cu autobuze 1

În ceea ce privește reluarea circulației cu troleibuze pe acest traseu, aceasta se va produce în cel mai scurt timp posibil după finalizarea lucrărilor de infrastructură. Ne cerem scuze călătorilor pentru disconfortul creat și pentru eventualele mici disfuncționalități ce pot apărea, RATBV depunând eforturi pentru ca utilizatorii liniei 8 să fie cât mai puțin afectați”, au precizat reprezentanții RATBV.

Previous Story

Brașoveanul Dragoș Păun, la 37 de ani, e angajat al NASA și lucrează pentru Misiunea Artemis 1. “Cel mai important punct pentru mine a fost responsabilitatea de a integra cele 8 motoare auxiliare”

Next Story

Brașov. Flavia Boghiu, curățenie în piețe:  „În urma controalelor, 8 producători au renunțat să mai ocupe tarabe, iar altora trei nu li s-a prelungit autorizația de vânzare în piețe”