Poiana Brașov, prima oprire a lui Elon Musk în România. A fost întâmpinat cu pâine, sare și țuică de prune

Last Updated on octombrie 31, 2022 Elon Musk, cel mai bogat om al planetei, se află în Brașov în aceste zile. Alături de el sunt și alți miliardari, dar și vedete de la Hollywood.

Prima oprire în țara noastră a miliardarului a fost la o stână din Poiana Brașov, unde oaspeții de seamă au fost primiți cu pâine și sare. A urmat o petrecere cu foc de tabără și dansuri românești.

Poiana Brașov, prima oprire a lui Elon Musk în România. A fost întâmpinat cu pâine, sare și țuică de prune 1

Petrecerea de Halloween continuă la castelul legendar al contelui Dracula, de la Bran, informează stirileprotv.ro.

O stână turistică din Poiana Brașov a fost aleasă pentru petrecerea miliardarilor, organizata de Elon Musk.

În zona izolata, bine împrejmuită, oaspeții au fost aduși pe rând, în minivanuri. Au fost întâmpinați de gazdele din România în jurul orei 19.30 cu pâine, sare și țuică de prune.

Petrecerea s-a ținut în interiorul localului și în curtea din spate, departe de privirile curioșilor.

O porțiune din drumul care duce spre restaurant a fost luminată cu făclii în stânga și în dreapta, iar din interior s-au auzit bătăi de tobe, dar și zgomote misterioase ca într-un film de groază.

Multe dintre mașinile ajunse în acel loc au fost întoarse din drum. Cei de la securitate le spun șoferilor că este un eveniment privat.

Detalii au răzbătut după ce unii participanți au postat imagini pe rețelele sociale. S-au purtat ținute inspirate din serialul Game of Thrones, iar unii și-au acoperit chipurile cu măști sau picturi. Efecte speciale și lumina discretă au întregit atmosfera.

Un Tweet postat de Elon Musk la ora 20 și 38, cu mesajul „Pâinea proaspăt coaptă și produsele de patiserie sunt sunt unele dintre marile bucurii ale vieții”, a confirmat încă o dată Elon Musk prezența în Poiana Brașov.

Cine sunt vedetele de pe lista lui Elon Musk care participă la petrecerea de Halloween de la Castelul Bran

Lista cu invitații miliardarului Elon Musk ar cuprinde peste 100 de celebrități. Cea mai cunoscută este, cu siguranță, actrița Angelina Jolie.

Angelina Jolie schimbă covorul roșu cu decorul de la Bran. Frumoasa actriță este una dintre invitatele speciale ale miliardarului Elon Musk la petrecerea din Carpați. Miliardarul are o mai veche afinitate pentru fosta soție a lui Brad Pitt. În 2017, tabloidele internaționale speculau că Angelina Jolie ar fi avut o idilă cu fondatorul Space X. Cert este că cei doi se știu de mulți ani și au lucrat împreună la diverse proiecte umanitare, scrie stirileprotv.ro.

Printre participantele de sex feminin se află și Julia Sandstrom, actriță și DJ. Vedeta cu origini suedeze a fost prima celebritate care și-a anunțat prezența în România, postând imagini din elicopter în timp ce trecea pe deasupra Castelului Peleș, în drum spre Bran.

Prieten de 20 de ani cu Musk, magnatul american Peter Thiel, fondatorul PayPal, se află și el printre oaspeții de seamă. Are o avere estimată la șapte miliarde de dolari și este unul dintre primii investitori în rețeaua Facebook. În trecut, a făcut parte din echipa fostului președinte american Donald Trump.

La petrecere spun „prezent” și fondatorii Google, Sergey Brin, cu o avere estimată la 77 miliarde de dolari, și Larry Page, care deține active în valoare de 80 miliarde de dolari, ceea ce îl plasează pe locul al 17-lea în topul celor mai bogați pământeni.

Previous Story

Revolta anticomunistă din Brașov, din 15 noiembrie 1987, marcată şi cu lasere pe Tâmpa şi în Piaţa Sfatului

Next Story

Oana Roman, despre venirea lui Elon Musk în Poiana Brașov. „Va trebui să săriți gardul…mi s-a părut foarte tare că a venit Elon Musk la Poiana Brașov”