Oana Roman, despre venirea lui Elon Musk în Poiana Brașov. „Va trebui să săriți gardul…mi s-a părut foarte tare că a venit Elon Musk la Poiana Brașov”

Last Updated on octombrie 30, 2022 Oana Roman, aflată cu fiica sa la Brașov, a comentat venirea lui Elon Musk în Poiana Brașov.  Fondatorul Tesla a organizat o petrecere privată în Brașov cu sute de invitați care mai de care mai influenți, printre care se numără și Angelina Jolie. Cu ocazia sărbătorii de Halloween, Castelul Bran a avut vizitatori de onoare, unii dintre cei mai bogați oameni de pe planetă, alături de importante vedete de la Hollywood.

„Ce credeți, am aflat în seara asta că în Poiana Brașov au venit miliardarii planetei. Practic, printre cei mai bogați oameni din lume, inclusiv cel mai bogat om din lume, Elon Musk, sunt în această seară în Poiana Brașov. Deci dacă vreți să îi cunoașteți, acum e momentul.

Oana Roman, despre venirea lui Elon Musk în Poiana Brașov. „Va trebui să săriți gardul...mi s-a părut foarte tare că a venit Elon Musk la Poiana Brașov” 1

Am înțeles că face un party la Bran mâine și în seara asta o masă aici la Stână în Poiana.Va trebui să săriți gardul, că am înțeles că sunt la Stână, aici lângă, și nu se poate intra, evident, dar așa ca informație mi s-a părut foarte tare că a venit Elon Musk la Poiana Brașov.”, a spus Oana Roman, potrivit wowbiz.ro.

Oana Roman și fiica sa au plecat într-o vacanță binemeritată în Poiana Brașov. Și de această dată, Marius Elisei a rămas acasă pentru a se ocupa de sarcinile care trebuie rezolvate. Fiica lui Petre Roman și-a încântat admiratorii cu imagini din vacanță, însă unele fotografii pare că au stârnit o serie de reacții negative în mediul online, fapt care a făcut-o pe Oana Roman să reacționeze.

„Ziua de astăzi a fost cu de toate, pozele mele și cu Isa de la piscină unde am luat micul dejun azi dimineață au stârnit, evident, foarte multe controverse. Eu m-am amuzat așa, că nu mai pot decât să mă amuz la cât de… nu mai zic cum sunt unii oameni.”, a mai spus Oana Roman pe Instagram.

Noi detalii despre petrecerea organizată de Elon Musk la Castelul Bran

Ies la iveală noi detalii despre petrecerea fastuoasă pe care omul de afaceri Elon Musk a organizat-o la Castelul Bran, alături de Angelina Jolie și alte vedete de la Hollywood.

Potrivit surselor citate de Mediaflux, la petrecere ar lua parte nu mai puțin de 140 de persoane, oameni de afaceri și vedete de la Hollywood, însă, de la eveniment n-ar lipsi nici primarul din Bran. Totodată, se pare că Elon Musk a angajat un regizor pentru Dracula’s Experience.

Totodată, la Dracula’s Experience vor fi prezente și Dracula’s Girls, o cunoscută trupă de majorete din Târgoviște, vice-campioane europene. Nimeni nu știe deocamdată cu exactitate ce se va întâmpla în faimosul castel, mai ales că tot evenimentul a fost ținut în mega-secret, iar informațiile disponibile sunt totuși limitate.

Pe lista de invitați se află foarte mulți miliardari, printre care și un apropiat de seamă a lui Elon Musk, magnatul american Peter Thiel, fondatorul PayPal. Acesta a ajuns deja la București împreună cu partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen, încă de azi-noapte, scrie digifm.ro.

Pe listă se mai află Sergey Brin, fondatorul Google, Steve Jurvetson, fondator Hotmail și în prezent în board-ul Space X, Luke Nosek, co-fondator PayPal, fondator al Gigafund – un fond de investiții axat pe explorarea spațiului și primul investitor în Space X-ul lui Musk. De asemenea, la eveniment va participa și magnatul Larry Page, al 17 lea cel mai bogat om din lume în 2022 și co-fondator Google, dar și vedete de talie mondială, actori și artiști.

Previous Story

Poiana Brașov, prima oprire a lui Elon Musk în România. A fost întâmpinat cu pâine, sare și țuică de prune

Next Story

Foto Video/Brașov. Invitații lui Elon Musk s-au plimbat pe Republicii, prin Piața Sfatului și au luat masa la Prato, pe strada Michael Weiss