Foto Video/Brașov. Invitații lui Elon Musk s-au plimbat pe Republicii, prin Piața Sfatului și au luat masa la Prato, pe strada Michael Weiss

Last Updated on octombrie 30, 2022 Invitații lui Elon Musk s-au plimbat duminică pe Republicii, prin Piața Sfatului și au luat masa la Prato, pe strada Michael Weiss

Invitații lui Elon Musk au luat masa la restaurantul Prato, pe strada Michael Weiss. Până la ora 16.00 localul a fost închiriat doar pentru prietenii lui Elon Musk. Aceştia au luat prânzul, apoi în grupuri de 3, 4 persoane s-au bucurat de vremea frumoasă şi de aerul curat., anunță Can Can.

Foto Video/Brașov. Invitații lui Elon Musk s-au plimbat pe Republicii, prin Piața Sfatului și au luat masa la Prato, pe strada Michael Weiss 1 Foto Video/Brașov. Invitații lui Elon Musk s-au plimbat pe Republicii, prin Piața Sfatului și au luat masa la Prato, pe strada Michael Weiss 2 Foto Video/Brașov. Invitații lui Elon Musk s-au plimbat pe Republicii, prin Piața Sfatului și au luat masa la Prato, pe strada Michael Weiss 3

Masinile cu care au venit

Foto Video/Brașov. Invitații lui Elon Musk s-au plimbat pe Republicii, prin Piața Sfatului și au luat masa la Prato, pe strada Michael Weiss 4

Foto Video/Brașov. Invitații lui Elon Musk s-au plimbat pe Republicii, prin Piața Sfatului și au luat masa la Prato, pe strada Michael Weiss 5

Brasov.net a obţinut şi o parte din meniul care a fost servit de miliardarii lumii la Prato.

De băut prietenii lui Elon Musk au avut: o selecţie de Prosecco (Col veronez şi Nino Franco), apă minerală şi apă plată, limonadă, o selectie de sucuri naturale de mere, portocale şi morcovi, cafea şi ceai, cocktail-uri Bloody Mary şi Esspreso Martini sar şi vinuri italieneşti selecţionate.

Din meniul detox au făcut parte shot-uri cu băuturi din ghimbir, mere şi lămâine, dar şi băuturi din curcuma, ananas, mango şi morcovi. Au avut smoothie din ulei vegetal, baby spanac, pere, ghimbir şi seminţe de cânepă. Nu au lipsit fresh-urile din mere, lime, sfeclă şi lămâie.

Printre mâncărurile servite a fost telemeaua proaspătă românească, dar şi o selecţie de bunătăţuri italieneşti precum salamuri, brânzeturi, Parmigiano Reggiano şi Prosciutto di Parma. Au avut croissante, tartar de avocado şi ouă Benedict.

Dracula Experience by Elon Musk

Aseară, milionarii și celebritățile au petrecut românește la o stână de lângă Poiana Brașov, urmând ca în această seară să aibă loc marea petrecere de Haloween, anunță Mediaflux.ro.

Un lucru inedit, aflat tot în exclusivitate de Mediaflux.ro, este că miliardarul Elon Musk, cel mai bogat om al planetei, care de curând a cumpărat Twitter, a angajat un regizor pentru a organiza invitaților o experiență Dracula cu adevărat senzațională. Iar când banii nu sunt o problemă, totul va fi cu adevărat grandios.

Mai mult, conform surselor noastre, la Dracula’s Experience vor fi prezente și Dracula’s Girls, o cunoscută trupă de majorete din Târgoviște, vice-campioane europene. Nimeni nu știe deocamdată cu exactitate ce se va întâmpla în faimosul castel Bran, mai ales că tot evenimentul a fost ținut în mega-secret, iar informațiile disponibile sunt totuși limitate.

Previous Story

Oana Roman, despre venirea lui Elon Musk în Poiana Brașov. „Va trebui să săriți gardul…mi s-a părut foarte tare că a venit Elon Musk la Poiana Brașov”

Next Story

(Video) Urs la un loc de joacă plin cu copii și părinți, în Predeal