Kaufland Brașov face angajări pentru noul magazin de la Fartec. Ce salarii se oferă

Last Updated on octombrie 28, 2022 Kaufland pregătește mai multe deschideri de noi magazine în perioada următoare. Printre acestea și magazinul de la Brașov situat pe fosta platformă Fartec, lângă complexul Alphaville Arena.

Potrivit reprezentanților Kaufland aici sunt disponibile următoarele locuri de muncă: Funcționar Informații Clienți, Lucrător Comercial, Șef Raion, Îngrijitor Clădiri, informează bizbrasov.ro.

Kaufland Brașov face angajări pentru noul magazin de la Fartec. Ce salarii se oferă 1

Salariile oferite de Kaufland

Salariile variază în funcție de postul pe care lucrezi, iar pentru un lucrător comercial fără experiență salariul brut e de 3300 de lei la care se mai adaugă și diferite pachete de beneficii, scrie spynews.ro.

În ceea ce privește personalul care se ocupă de curățenie, aceștia au un salariu relativ mai mic, însă și aceștia primesc diverse beneficii din partea Kaufland. Aceștia câștigă lunar în 2022 suma de 2800 de lei brut, adică 1.663 de lei net.

Există însă și salarii mai mari, care chiar depășesc suma de 7000 de lei brut. Vorbim aici despre angajații din departamentele de logistică a companiei ale căror salarii sunt cuprinse între 5850 de lei și 7150 de lei brut.

Astfel, un angajat pe funcția de Analist-planificare primește un salariu net de 3422 de lei, 5850 de lei brut, la care se adaugă și beneficiile incluse în contractul de muncă atunci când s-au angajat.

Cele mai mari salarii le iau angajații din cele trei departamente importante ale companiei, Trainee facility management, Trainee pe proiect imobiliare și Trainee pe achiziții. Aceștia câștigă lunar 4182 de lei net, adică 7150 de lei brut, însă au parte și de bonusuri.

Protecţia Consumatorilor Braşov a luat la rând magazinele Mega Image

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a efectuat, în perioada 7-19 octombrie, acţiuni de control la 305 unităţi ale lanţului de magazine Mega Image şi a aplicat, în urma neregulilor constatate, amenzi de circa 5,5 milioane lei. Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Braşov a verificat, în aceeaşi perioadă, 37 de magazine din judeţele Braşov şi Sibiu. În urma controalelor, comisarii au aplicat 61 de amenzi contravenţionale, în valoare totală de 461.000 lei şi 8 avertismente.

În acelaşi timp, au oprit definitive de la comercializare produse alimentare în valoare de aproximativ 3.000 de lei şi au oprit temporar prestarea de servicii în cazul unei unităţi, anunță bzb.ro.

Comisarii de la Protecţia Consumatorului au găsit legume şi fructe depreciate, cu modificări organoleptice,cu urme de mucegai, expirate sau care nu corespund clasei de calitate pe etichetă, cu calibru în neconcordanţă cu clasa de calitate menţionată pe etichetă, alimente cu valabilitate expirată sau inscripţionate diferit pe faţă şi pe verso. Au fost şi nereguli în ce priveşte afişarea unor informaţii despre produse, folosirea unor vitrine spaţii frigorifice şi neigienizate, precum şi promoţii ieşite din termenul de valabilitate.

Previous Story

(Video) Zbor de testare pe Aeroportul Brașov. Zbor perfect în tandem la apus

Next Story

Revolta anticomunistă din Brașov, din 15 noiembrie 1987, marcată şi cu lasere pe Tâmpa şi în Piaţa Sfatului