Gabi Tamaş se antrenează cu FC Brașov. Dan Alexa: „Este un jucător care poate să joace cel puțin încă doi ani la un nivel foarte bun în România”

Last Updated on octombrie 21, 2022 Surpriză la antrenamentul de joi dimineaţă pe care FC Braşov l-a efectuat pe Stadionul Tineretului. La pregătire a ajuns și unul dintre cei mai buni fotbaliști pe care Braşovul l-a dat în ultima perioadă, Gabi Tamaş.

Dan Alexa, antrenorul celor de la FC Brașov, crede că prezența lui Gabriel Tamaș (38 de ani) la antrenamentele echipei lui este un privilegiu, scrie gsp.ro.

Gabi Tamaş se antrenează cu FC Brașov. Dan Alexa: „Este un jucător care poate să joace cel puțin încă doi ani la un nivel foarte bun în România” 1
Gabriel Tamas, noul presedinte-jucator al celor de la FC Voluntari, discuta in cadrul unei conferinte de presa desfasurate in cadrul Complexului Romsilva din Bucuresti, marti 13 iulie 2021. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

„Gabi Tamaş a fost motivat la primul antrenament, aşa cum e el de obicei. Vrea să se antreneze până în iarnă cu noi. Mă bucură foarte mult venirea lui. Este un exemplu pentru alți jucători. Ştie foarte mult fotbal.

Eu îl cunosc bine. L-am şi antrenat la Astra Giurgiu. Asta pe lângă relația de prietenie pe care o avem ca foşti colegi. Până în iarnă se va antrena cu noi, atâta timp cât doreşte. E prematur să spun că poate să vină la FC Braşov. Am înțeles că mai are oferte din prima ligă. Este un jucător valoros.

Când a plecat de la FC Voluntari echipa a avut un recul. Vom vedea şi la Petrolul dacă va fi un regres fotbalistic. E o pierdere mare pentru ei. Ce vreau să spun e că Gabi Tamaş este un jucător care poate să joace cel puțin încă doi ani la un nivel foarte bun în România.

Şi doar prin faptul că se antrenează cu noi, sau se dezechipează în acelaşi vestiar este un lucru benefic. Dacă vorbeşti cu Tamaş despre fotbal, este o enciclopedie. Jucătorii au numai de învățat de la el”, a spus antrenorul lui FC Brașov.

Previous Story

Brașov. Dedeman deschide astăzi un nou magazin, cu 200 de angajați. Dragoș PAVĂL: „Astăzi suntem pregătiți să deschidem în acest oraș porțile unui nou magazin Dedeman”

Next Story

Primarul Allen Coliban: „Robinetul fondurilor europene PNRR a început să curgă la Brașov”