Brașov. Dedeman deschide astăzi un nou magazin, cu 200 de angajați. Dragoș PAVĂL: „Astăzi suntem pregătiți să deschidem în acest oraș porțile unui nou magazin Dedeman”

Last Updated on octombrie 21, 2022 200 de angajați îi așteaptă de azi pe brașoveni la noul magazin Dedeman, construit la intrare în cartierul Noua, peste drum de Jumbo și Mtero.

DEDEMAN: „📣 Vineri, 21 octombrie, deschidem noul magazin Dedeman Brașov – Cartier Noua! 📣
Vă așteptăm în număr cât mai mare să construim împreună idei mărețe și planuri împlinite”
Brașov. Dedeman deschide astăzi un nou magazin, cu 200 de angajați. Dragoș PAVĂL: „Astăzi suntem pregătiți să deschidem în acest oraș porțile unui nou magazin Dedeman” 1

Noul magazin Dedeman, situat la intrare în Cartierul Noua pe Calea București a creat 202 locuri de muncă și a presupus o investiție totală de 19 milioane de euro. Această sumă include valoarea de achiziție a terenului de aproximativ 5 hectare, cheltuielile pentru lucrările de construcție, rafturile, obiectele de mobilier și materialele utilizate în amenajarea zonei comerciale, de birouri și a zonei exterioare, utilajele și echipamentele necesare desfășurării activității, precum și valoarea stocului de produse pregătite pentru deschidere.

Suprafața construită a noului magazin este de 17.700 mp, dintre care circa 3.000 mp sunt alocați serei. În zona de exterior au fost amenajate spații verzi și o parcare încăpătoare ce pune la dispoziție clienților 437 de locuri.

Primul magazin Dedeman din Brașov a fost inaugurat în anul 2010. De atunci și până acum am crescut, am învățat, am planificat, am așezat magazine pe aproape întreaga hartă a țării și am aniversat cu mândrie 30 de ani de existență.

Brașov. Dedeman deschide astăzi un nou magazin, cu 200 de angajați. Dragoș PAVĂL: „Astăzi suntem pregătiți să deschidem în acest oraș porțile unui nou magazin Dedeman” 2

De aceea, astăzi suntem pregătiți să deschidem în acest oraș porțile unui nou magazin Dedeman care ne va permite să fim mai accesibili pentru toți clienții noștri din municipiul Brașov și din localitățile vecine și totodată să le oferim o experiență optimă la cumpărături într-un magazin modern, spațios și prietenos cu mediul.” – Dragoș PAVĂL, Președintele companiei Dedeman.

Magazinul Dedeman Brașov – Cartier Noua este prevăzut cu o centrală electrică fotovoltaică care, odată ce va fi pusă în funcțiune, va genera energie electrică destinată exclusiv autoconsumului prin intermediul panourilor solare montate pe acoperișul magazinului. Puterea totală instalată este de aproximativ 400 kWp.

Noul magazin pune la dispoziția clienților și o stație de încărcare a mașinilor electrice unde pot fi încărcate simultan 2 autoturisme.

Previous Story

Aeroportul Brașov. Primul zbor de calibrare în decembrie, operațional din iunie 2023

Next Story

Gabi Tamaş se antrenează cu FC Brașov. Dan Alexa: „Este un jucător care poate să joace cel puțin încă doi ani la un nivel foarte bun în România”