Dan Alexa îl vrea pe Gabi Tamaș la FC Brașov: „Nu ştiu dacă are ofertă de la Sepsi”

Last Updated on octombrie 26, 2022 Dan Alexa (42 de ani), antrenorul lui FC Brașov, și-l dorește pe Gabi Tamaș (38 de ani) la gruparea de sub Tâmpa. Dan Alexa speră ca fundașului ”să-i pice ofertele de la Liga 1”. Tamaș a fost surprins în tribune la meciul dintre Sepsi și FCSB, scor 0-1.

”Nu ştiu dacă are ofertă de la Sepsi, dar Gabi trebuie să mai joace la Liga 1, cel puţin un sezon. Ne mai ajută cu un sfat, întreţine atmosfera şi asta e bine. Tamaş, sper să-i cadă ofertele de la Liga 1”, a spus Dan Alexa, citat de digisport.ro.

Dan Alexa îl vrea pe Gabi Tamaș la FC Brașov: „Nu ştiu dacă are ofertă de la Sepsi” 1

Gabi Tamaș (38 de ani) a fost protagonistul unui episod scandalos care a dus, în cele din urmă, la rezilierea contractului său cu Petrolul.

Fundașul veteran a fost înregistrat de antrenorul ploieștenilor, Nae Constantin (48 de ani), în timp ce a folosit un limbaj grosolan la adresa conducerii clubului și a suporterilor.

În aceeași conversație, Tamaș l-a criticat pe tehnician pentru felul în care se ocupă de echipă și i-a sfidat în mai multe rânduri autoritatea.

Costel Lazăr, președintele de la Petrolul, a transmis că Gabi Tamaș a primit un act din partea clubului Petrolul prin care i se permite să se antreneze cu orice echipă își dorește, însă nu poate fi legitimat din cauza faptului că și-a reziliat contractul cu Petrolul după încheierea perioadei de transferuri.

Fundașul se antrenează cu divizionara secundă FC Brașov.

Previous Story

Brașov. Luminițele de Crăciun din Piața Sfatului se aprind de Sfântul Andrei. Flavia Boghiu: „Intrăm în luna cadourilor prin deschiderea Târgului de Crăciun”

Next Story

Brașov. Autoturism răsturnat în sensul giratoriu dintre Cristian și Râșnov. Dragoș, angajat ISU către fetița sa de doi ani: „Rămâi puțin în masină că tata merge să vadă ce s-a întâmplat, este o masină răsturnată”