Brașov. Luminițele de Crăciun din Piața Sfatului se aprind de Sfântul Andrei. Flavia Boghiu: „Intrăm în luna cadourilor prin deschiderea Târgului de Crăciun”

Last Updated on octombrie 25, 2022 Viceprimarul Flavia Boghiu a anunțat că Brașovul va intra în sărbătoare pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei.

Anul acesta, pe 30 noiembrie se dă startul magiei iernii la Brașov. Vom aprinde luminițele și bradul din Piața Sfatului și intrăm în luna cadourilor prin deschiderea Târgului de Crăciun. La Brașov, sărbătorile de iarnă din acest an vor sta și sub semnul grijii față de planetă.

Brașov. Luminițele de Crăciun din Piața Sfatului se aprind de Sfântul Andrei. Flavia Boghiu: „Intrăm în luna cadourilor prin deschiderea Târgului de Crăciun” 1

De exemplu, în selecția comercianților care își doresc să vândă cadouri și produse de Crăciun, vom avea în vedere și îi vom puncta în plus pe cei care aduc produse reutilizând un lanț scurt de aprovizionare, precum și pe cei care fac producție cu materie primă de origine locală.

De asemenea, vor fi punctați în plus cei care aduc produse fără adaos de conservanți, de coloranți și de aditivi, ori cei care utilizează materiale tradiționale”, a explicat viceprimarul municipiului Brașov, Flavia Boghiu, pentru radiobrasovfm.ro.

Untold organizează în premieră un Târg de Crăciun

Organizatorii UNTOLD vor amenaja un parc tematic de Crăciun în București. Acesta va fi realizat în parcul drumul Taberei, în colaborare cu primăria sectorului 6. Proiectul este gândit să fie inaugurat peste o lună, în 25 noiembrie și să funcționeze până în 27 decembrie, anunță clujcapitala.ro.

„Timp de o lună, vizitatorii se vor putea bucura de o experiență unică, ce îmbină magia din festival cu spiritul sărbătorilor de iarnă. UNTOLD Universe aduce magia sărbătorilor de iarnă în București.

Brașov. Luminițele de Crăciun din Piața Sfatului se aprind de Sfântul Andrei. Flavia Boghiu: „Intrăm în luna cadourilor prin deschiderea Târgului de Crăciun” 2

Pe lângă activitățile tradiționale de Crăciun, organizatorii pregătesc workshop-uri și ateliere pentru copii și adulți, spectacole de lumini, activități și experiențe magice în premieră pentru București, care vor întreține spiritul sărbătorilor”, spun organizatorii, potrivit republica.ro.

„Universul Untold se extinde cu o experiență dedicată sărbătorilor de iarnă. Pentru prima dată, timp de o lună, magia Untold își va face simțită prezența în București. Conceptul spațiului, amenajarea și activitățile gândite vor transforma zona într-un loc ideal pentru întreaga familie.

Previous Story

Braşov. Șoferiţă Bolt condamnată pentru consum de droguri. Tânăra și-a recunoscut fapta

Next Story

Dan Alexa îl vrea pe Gabi Tamaș la FC Brașov: „Nu ştiu dacă are ofertă de la Sepsi”