Braşov. Șoferiţă Bolt condamnată pentru consum de droguri. Tânăra și-a recunoscut fapta

Last Updated on octombrie 24, 2022 O tânără din Brașov, studentă la Facultatea de Drept din București, și șoferiță Bolt, a fost condamnată pentru consum de droguri.

Liliana Elena C., o tânără din Brașov, studentă la Facultatea de Drept din București, este printre primii șoferi din România condamnați pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor interzise, anunță ziare.com.

Braşov. Șoferiţă Bolt condamnată pentru consum de droguri. Tânăra și-a recunoscut fapta 1

Tribunalul Brașov a decis ca tânăra să fie condamnată la un an și două luni de închisoare cu suspendare și 60 de zile de muncă în folosul comunității, în cadrul unei primării de sector din București.Cel mai important, instanța a hotărât și anularea permisului de conducere al tinerei.

Pentru a putea conduce din nou, femeia va trebui să susțină din nou examenul pentru obținerea unui nou permis de conducere, dar nu în orice condiții.

Liliana Elena C., tânăra studentă, care în timpul liber era și șofer Bolt, a fost prinsă drogată la volan în data de 01.04.2022, la ora 18.15, strada Valea Cetăţii din Brașov. Șoferița a fost testată cu aparatul Drugtest şi a ieşit pozitiv la THC. În interiorul autovehiculului polițiștii au descoperit un grinder de culoare albă şi fragmente vegetale învelite în staniol.

Prin ordonanţa din data de 01.04.2022 s-a dispus începerea urmăririi penale în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe, potrivit brasov.net.

Tânăra și-a recunoscut fapta și a mărturisit că obișnuia să consume ocazional canabis împreună cu un prieten pe care l-a cunoscut pe pârtia din Brașov. Femeia a explicat că în ziua în care a fost prinsă de poliție nu consumase droguri și nici nu a simțit că are simptome specifice consumului de canabis.

Previous Story

Autostrada Brașov-Comarnic înlocuită cu centuri ocolitoare? „Nicăieri în lume nu există o combinație de drum expres cu autostradă, mai ales pe zona asta”

Next Story

Brașov. Luminițele de Crăciun din Piața Sfatului se aprind de Sfântul Andrei. Flavia Boghiu: „Intrăm în luna cadourilor prin deschiderea Târgului de Crăciun”